Contracteren: de verdieping

De insteek van deze training is interactief en praktijkgericht. We spreken vanuit cases waarin wij dagelijks adviseren. Ook wordt de meest recente en relevante jurisprudentie behandeld. Door het interactieve karakter van de training is er ruimte voor al uw vragen en twijfels.

Training in het kort

Locatie:
Utrecht
Kosten:
€ 649 exclusief btw
Datum:
23 maart 2021
Duur:
6 uur
Tijd:
9:00 uur - 17:00 uur
Informatie:

Contracteren in de ICT vereist bijzondere aandacht, met name waar het gaat om software. Van ontwikkeling tot licentie en distributie en omgang met open source: software ligt immers aan de basis van vrijwel alle ICT-dienstverlening. Voortbouwend op de basistraining worden de algemene aandachtspunten uitgewerkt en nieuwe aspecten, zoals Agile ontwikkeling van software, geïntroduceerd. U gaat niet weg tot u al onze praktijktrucs kent!

Na het volgen van deze training kunt u:

  • De beginselen van open source bespreken
  • Veel voorkomende contracten (NDA, overdrachtsakte, ontwikkelovereenkomst en mantelovereenkomst) in detail behandelen
  • Agile ontwikkeling van software juridisch duiden

Doelgroep:
Wo-juristen en advocaten

Keurmerken:

Trainers

Arnoud Engelfriet

Arnoud Engelfriet

Algemeen directeur / Opleidingsdirecteur

Arnoud Engelfriet is algemeen directeur en opleidingsdirecteur bij ICTRecht. In 2008 maakte Arnoud de overstap naar ICTRecht. Hij is gespecialiseerd in internetrecht waar hij zich al sinds 1993 mee...

Meer over Arnoud
Kim Groot

Kim Groot

Juridisch adviseur

Kim Groot werkt als juridisch adviseur bij ICTRecht, waar zij zich bezighoudt met juridische vraagstukken op het gebied van cloud computing. Tijdens haar studie heeft Kim gewerkt als juridisch...

Meer over Kim

Handboek ICT-contracten

U ontvangt het handboek ICT-contracten (t.w.v. €86,50) gratis na inschrijving voor deze training. In het handboek ICT-contracten worden meer dan 100 contractclausules uitgewerkt en besproken, met voorbeeldteksten, alternatieven en analyse.

Handboek-ICT-contracten-editie-2016-plusrug-nn

Pakketdeal 12 PO

Deze training in combinatie met de basistraining contracteren volgen? De kosten bedragen dan slechts €1165,- i.p.v. €1298,- exclusief btw.

Maak gebruik van deze korting door de code PAKKETDEAL12 in te voeren tijdens het inschrijven.

Klik voor info over de basistraining
Lowres ICT Recht werksituatieLDF_6537

"Uitstekend, op basis van de voorbeeldcontracten werd een prima basis gevormd om in de praktijk mee aan de slag te gaan."

- Roel Hendriksen - Achmea
logo-footer

Neem gerust contact op

Via onderstaand formulier kunt u informatie aanvragen of aangeven dat u gebeld wilt worden door ICTRecht Academy. Wij streven ernaar uw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden.