E-commerce informatieplichten

Wilt u kunnen benoemen wat de belangrijkste informatieplichten voor een bepaalde internetdienst zijn en weten hoe er in de praktijk voldaan kan worden aan deze informatieplichten? Onze e-commerce experts delen hun kennis en praktijktips met u tijdens deze training.

Vraag informatie aan Bekijk onze kortingsacties

Training in het kort

Locatie:
Utrecht
Kosten:
€ 225 exclusief btw
Datum:
24 januari 2023
Duur:
2 uur
Tijd:
09:30 uur – 12:00 uur
Informatie:

Bij online zakendoen gelden informatieplichten, ook als er enkel kennis wordt geleverd. Er gelden verschillende informatieplichten als er geleverd wordt aan consumenten of als er geleverd wordt aan bedrijven. Om dienstverleners hierbij te ondersteunen dient een ICT-jurist bekend te zijn met deze informatieplichten en te weten hoe er in de praktijk aan voldaan kan worden.

Na het volgen van deze training kunt u:

  • De belangrijkste informatieplichten voor een bepaalde internetdienst aanwijzen 
  • Controleren of een dienst voldoet aan de geldende informatieplichten
  • Praktische oplossingen aandragen indien dit niet het geval blijkt

Doelgroep:
Professionals op hbo/wo niveau die regelmatig met juridische kwesties te maken krijgen, zoals contract- en IT-managers, inkopers en (bedrijfs-)juristen.

Trainer

Menno Konst

Menno Konst

Juridisch adviseur

Menno Konst werkt als juridisch adviseur bij ICTRecht. Hij is gespecialiseerd op het gebied van e-commerce en ICT-contracten. Menno houdt zich bezig met het adviseren omtrent e-commerce vraagstukken...

Meer over Menno

Onze kortingsacties

Maak gebruik van onze speciale kortingsacties:

Collega-korting

Wilt u samen met een collega deelnemen aan de training? Dan ontvangt zowel u als uw collega 10% korting op de trainingskosten. Maak gebruik van deze korting door de code COLLEGA10 in te voeren tijdens het inschrijven. Deze korting is niet stapelbaar met andere kortingen.

ZZP'er en btw-vrijgestelde organisatie-korting

Volgt u de training privé, als ZZP'er of via een btw-vrijgestelde organisatie? In dat geval komt u in aanmerking voor een korting. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Opleiding ICT-jurist
business professional

Deze training vormt een onderdeel van de opleiding ICT-jurist business professional en is ook los afneembaar.

Wilt u zich specialiseren tot ICT-jurist? Volg dan onze volledige opleiding. Daarmee doet u in één jaar juridische én technische kennis op over het ICT-vakgebied.

Een op maat gemaakt pakket van losse trainingen is ook mogelijk.

Lees meer over de opleiding ICT-jurist

 

FG_10.2

Neem gerust contact op

Via onderstaand formulier kunt u informatie aanvragen of aangeven dat u gebeld wilt worden door ICTRecht Academy. Wij streven ernaar uw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden.