Programmeren juridisch bekeken

In deze training leer je de basisbeginselen van programmeren op een creatieve en uitdagende manier, zodat jij effectiever met programmeurs kan samenwerken en software-gerelateerde juridische casussen beter kan aanpakken.

Vraag informatie aan Bekijk onze kortingsacties

Training in het kort

Locatie:
Utrecht
Kosten:
€ 445 exclusief btw
Datum:
5 september 2023
Duur:
Dagdeel
Tijd:
09:00 uur - 12:00 uur
Informatie:

Software is overal, van games tot beslisprocessen of de nieuwe wasmachine. Met software kan alles. Tegelijk is software ongrijpbaar en daardoor lastig te duiden. Ook op het proces van software schrijven (programmeren) krijgen niet-programmeurs maar moeilijk grip. In deze training leer je de basisbeginselen van programmeren op een creatieve en uitdagende manier, zodat jij effectiever met programmeurs kan samenwerken en software-gerelateerde juridische casussen beter kan aanpakken. Na het volgen van deze training kun je:

  • Uitgangspunten van programmeren benoemen
  • De denkwijze van programma-ontwikkeling schetsen
  • Problemen signaleren in de vertaalslag tussen idee en programma
  • De manier van denken en werken van softwareontwikkelaars plaatsen in het juridisch kader

Doelgroep:
Professionals op hbo/wo-niveau die regelmatig met juridische kwesties te maken krijgen, zoals contract- en IT-managers, inkopers en (bedrijfs-)juristen.

Advocaten kunnen voor deze cursus 4 opleidingspunten toekennen op grond van artikel 4.4 van de Verordening op de advocatuur.

Helaas heeft u geen toegang tot deze functie omdat u de marketing cookies niet heeft geaccepteerd. Pas hier uw cookie-instellingen aan om deze training in te kopen. U kunt ook mailen naar academy@ictrecht.nl om de training te boeken.

Trainer

Arnoud Engelfriet

Arnoud Engelfriet

Chief Knowledge Officer (CKO)

Arnoud Engelfriet is Chief Knowledge Officer (CKO) en opleidingsdirecteur bij ICTRecht. In 2008 maakte Arnoud de overstap naar ICTRecht. Hij is gespecialiseerd in internetrecht waar hij zich al sinds...

Meer over Arnoud

Onze kortingsacties

Maak gebruik van onze speciale kortingsacties:

Collega-korting

Wil je samen met een collega deelnemen aan de training? Dan ontvang zowel jij als jouw collega 10% korting op de trainingskosten. Maak gebruik van deze korting door de code COLLEGA10 in te voeren tijdens het inschrijven. Deze korting is niet stapelbaar met andere kortingen.

ZZP'er en btw-vrijgestelde organisatie-korting

Volg je de training privé, als ZZP'er of via een btw-vrijgestelde organisatie? In dat geval kom je in aanmerking voor een korting. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Onze opleidingen 

Bent je jurist en wil jij je (verder) specialiseren in ICT-recht of privacyrecht? Of zoek je een opleiding tot Functionaris Gegevensbescherming? Kijk dan zeker even bij onze opleidingen. Deze starten tweemaal per jaar en bestaan uit online lesvormen, (en indien gewenst) uitgebreid met klassikale werkcolleges. Gemiddeld staan voor deze opleidingen 56 PO-punten.

Bekijk onze opleidingen
FG_10.2

Neem gerust contact op

Via onderstaand formulier kun je informatie aanvragen of aangeven dat je gebeld wilt worden door ICTRecht Academy. Wij streven ernaar jouw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden.