Technologie: ICT-security

Een ICT-jurist dient zich bewust te zijn van de impact van een malware besmetting en onveilig online gedrag. In deze training nemen onze security experts u mee in de wereld van informatiebeveiliging. Daarnaast komen zowel een ervaren informatiebeveiligingsspecialist als een hacker aan het woord die vertellen over hun ervaringen en werkzaamheden in het werkveld.

Vraag informatie aan Bekijk onze kortingsactie

Training in het kort

Locatie:
Amsterdam indien mogelijk, anders online
Kosten:
€ 649 exclusief btw
Datum:
14 december 2021
Duur:
Hele dag
Tijd:
09:00 uur – 17:00 uur
Informatie:

De hoeveelheid en gevoeligheid van de gegevens die via internet en ICT worden verwerkt, neemt iedere dag toe. Met het belang en de waarde van de gegevens, stijgen ook de prikkels voor onrechtmatige toegang. Computerinbraken en datadiefstal zijn aan de orde van de dag. Om deze risico’s in te dammen, eisen steeds meer wetten dat daadwerkelijk een adequate of ‘passende’ beveiliging wordt geïmplementeerd. Voor een ICT-jurist is kennis van de basisbeginselen van informatiebeveiliging dan ook van groot belang.

Een ICT-jurist dient zich bewust te zijn van de impact van een malware besmetting en onveilig online gedrag. Tijdens deze training komen zowel een ervaren informatiebeveiligingsspecialist als een hacker aan het woord die vertellen over hun ervaringen en werkzaamheden in het werkveld. Daarnaast gaat u in een hackgame zelf proberen om als hacker toegang te krijgen tot informatie.

Na het volgen van deze training kunt u:

  • Uitleggen om welke drie kernonderdelen informatiebeveiliging draait en waarom
  • Diverse beveiligingsstandaarden benoemen en onderling plaatsen
  • Technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen benoemen voor belangrijke risico’s
  • Inschatten wat de risico’s en impact zijn van onveilig online gedrag en hacking

Doelgroep:
Wo-juristen en advocaten

Keurmerken:

Trainers

Kortingsactie

Maak gebruik van onze speciale kortingsactie:

Collega-korting

Wilt u samen met een collega deelnemen aan de training? Dan ontvangt zowel u als uw collega 20% korting op de trainingskosten. Maak gebruik van deze korting door de code COLLEGA20 in te voeren tijdens het inschrijven. Deze korting is niet stapelbaar met andere kortingen.

Opleiding ICT-jurist

Deze training vormt een onderdeel van de ICT-jurist opleiding en is ook los afneembaar.

Wilt u zich specialiseren tot ICT-jurist? Volg dan onze volledige opleiding. Daarmee doet u in één jaar juridische én technische kennis op over het ICT-vakgebied.

Een op maat gemaakt pakket van losse trainingen is ook mogelijk.

Lees meer over onze ICT-jurist opleiding
Academy goud@2x

Neem gerust contact op

Via onderstaand formulier kunt u informatie aanvragen of aangeven dat u gebeld wilt worden door ICTRecht Academy. Wij streven ernaar uw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden.