Optimaliseer Privacy Management | Gratis live webinar

Tijdens deze live webinar praten OneTrust en ICTRecht u bij over hoe juridische kennis en de juiste tooling samen kunnen zorgen voor AVG-compliance binnen uw organisatie. We delen onze ervaringen met Privacy Management in de praktijk en demonstreren u kort de software van OneTrust.  

Ga naar het inschrijfformulier

Webinar in het kort

Kosten:
€ 0 exclusief btw
Duur:
75 minuten
Informatie:

Drie jaar na de inwerkingtreding van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) is het privacy landschap nog steeds zeer complex. Wellicht herkent u het wel: uw organisatie heeft moeite met het efficiënt inrichten en uitvoeren van alle (administratieve) verplichtingen die de AVG met zich meebrengt, maar ook op operationeel vlak zijn er veel uitdagingen.

Deze knelpunten lost u niet op met enkel juridisch advies of het gebruik van een tool. Juist wanneer deze twee onderwerpen samenkomen, kunnen er grote stappen gezet worden op het gebied van AVG-compliance. Juristen kennen de regels en met de juiste tooling kunnen de nodige processen gecentraliseerd en geautomatiseerd worden. Tijdens deze gratis live webinar vertellen wij u hoe Privacy Mangement geoptimaliseerd kan worden.

De webinar wordt verzorgd door Sten Demon, Directeur ICTRecht Legal Tech, in samenwerking met Daniël Tehrani, Account Executive bij OneTrust. Tijdens de webinar kunt u via de chat vragen stellen aan onze trainers.

De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens deze webinar:

  • Privacy management in de praktijk. Wat zijn de knelpunten en hoe kunnen consultancy en technologie elkaar aanvullen? (±15 min)
  • Introductie van OneTrust. (± 10 min)
  • Demonstratie van de OneTrust-software voor het beheren van onder meer uw verwerkingsregisters, privacy impact assessments en incidenten. (± 40 min)

Datum:
2 juli 2021

Tijd:
13:00 uur - 14:15 uur

Doelgroep:
FG's, DPO's, privacy officers, privacy professionals, bedrijfsjuristen, overheidsjuristen, compliance officers en legal counsels.

Interesse? Schrijf u nu in! 

Via het inschrijfformulier kunt u zich inschrijven voor de live webinar. Vervolgens krijgt u de link naar de live webinar voor de start via e-mail toegestuurd.

Inschrijfformulier