Actuele uitdagingen in de arbeidsrelatie gratis video podcast

Tijdens deze gratis video podcast staan privacy en de arbeidsrelatie centraal. Hoe kunt u het beste omgaan met de (juridische) uitdagingen die zich kunnen voordoen? We gaan in op onderwerpen die iedere organisatie in deze tijd aangaan. Schrijf u in en ontvang de video podcast direct in uw mailbox! 

Ga naar het inschrijfformulier

Webinar in het kort

Kosten:
€ 0 exclusief btw
Duur:
45 minuten
Informatie:

Thuiswerken en privacy, loondoorbetaling, het opnemen van vakantie en monitoring van werknemers. Een greep uit actuele onderwerpen die momenteel uitdagingen kunnen vormen in de relatie tussen werkgever en werknemer. Onze juridisch adviseurs gaan er met elkaar over in gesprek. Ze gaan op zoek naar veelvoorkomende vragen en er worden praktische handvatten gegeven voor hoe je het beste met deze uitdagingen om kunt gaan.

Keurmerken:
Helaas heeft u geen toegang tot deze functie omdat u de marketing cookies niet heeft geaccepteerd. Pas hier uw cookie-instellingen aan om deze training in te kopen. U kunt ook mailen naar academy@ictrecht.nl om de training te boeken.

Trainers

Jay Remmelzwaal

Jay Remmelzwaal

Legal Consultant

Jay Remmelzwaal werkt als Legal Consultant binnen ons privacyteam. Hij is Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E) en houdt zich onder meer bezig met de juridische aspecten rondom...

Meer over Jay

Interesse? Schrijf u nu in!

Via het inschrijfformulier kunt u zich inschrijven voor de video podcast. Vervolgens krijgt u de video podcast direct via e-mail toegestuurd (let op, de e-mail kan in uw ongewenste map terecht komen). 

Inschrijfformulier