Leveranciers-management in de zorg gratis video podcast

Tijdens deze gratis video podcast nemen wij u mee in het onderwerp leveranciersmanagement. Aan de hand van praktijkvoorbeelden en met gebruik van de drie expertises: security, privacy en ICT- en gezondheidsrecht, geven wij u graag meer inzicht in wat NEN 7510 precies vereist als het aankomt op leveranciersmanagement. Schrijf u in en ontvang de video podcast direct in uw mailbox!

Ga naar het inschrijfformulier

Webinar in het kort

Kosten:
€ 0 exclusief btw
Duur:
1 uur
Informatie:

Binnen de zorg is men hard op weg om zelfs het primaire proces, het verlenen van zorg, te digitaliseren. Om de kwaliteit van zorg te waarborgen is dit noodzakelijk. De digitalisering wordt meestal ingekocht. De zorgaanbieder moet ervoor zorgen dat hij ook dan in ieder geval de regie houdt. De zorgaanbieder blijft immers zelf verantwoordelijk voor het leveren van goede zorg.  

Een van de belangrijkste onderwerpen daarbij is informatieveiligheid. Verplichte kost in dat kader is de implementatie van NEN 7510 (en NEN 7512 en NEN 7513). En als je het hebt over regie, dan springt een onderwerp uit de NEN 7510 in het oog: het leveranciersmanagement. In de NEN 7510 worden hierbij twee doelstellingen geformuleerd: het beveiligen van informatie die toegankelijk is voor leveranciers en het handhaven van een overeengekomen niveau van informatiebeveiliging.

Hierover gaat de video podcast. In onze dagelijkse praktijk is gebleken dat je de doelstellingen het beste kunt behalen door met kennis van security, privacy en ICT- en gezondheidsrecht invulling te geven aan de beheersmaatregelen om zo de doelstellingen te behalen. En bij de periodieke controle eventuele aanvullende maatregelen te treffen.

Helaas heeft u geen toegang tot deze functie omdat u de marketing cookies niet heeft geaccepteerd. Pas hier uw cookie-instellingen aan om deze training in te kopen. U kunt ook mailen naar academy@ictrecht.nl om de training te boeken.

Trainers

Itte Overing

Itte Overing

Legal Consultant

Itte Overing werkt als Legal Consultant bij ICTRecht. Itte adviseert clouddienstverleners, hun toeleveranciers en afnemers over de juridische aspecten van cloud computing. Zij heeft zich hierbij...

Meer over Itte
Kors Monster

Kors Monster

Director ICTRecht Security

Kors Monster is Director ICTRecht Security. Kors stuurt de securitytak inhoudelijk aan, is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diensten en producten en is het aanspreekpunt voor organisaties...

Meer over Kors

Interesse? Schrijf u nu in! 

Via het inschrijfformulier kunt u zich inschrijven voor de video podcast. Vervolgens krijgt u de video podcast direct via e-mail toegestuurd (let op, de e-mail kan in uw ongewenste map terecht komen). 

Inschrijfformulier