Leveranciers-management in de zorg gratis videopodcast

Tijdens deze gratis videopodcast nemen wij je mee in het onderwerp leveranciersmanagement. Aan de hand van praktijkvoorbeelden en met gebruik van de drie expertises: security, privacy en ICT- en gezondheidsrecht, geven wij je graag meer inzicht in wat NEN 7510 precies vereist als het aankomt op leveranciersmanagement. Schrijf je in en ontvang de video podcast direct in je mailbox!

Ga naar het inschrijfformulier

Webinar in het kort

Kosten:
€ 0 exclusief btw
Duur:
1 uur
Informatie:

Binnen de zorg is men hard op weg om zelfs het primaire proces, het verlenen van zorg, te digitaliseren. Om de kwaliteit van zorg te waarborgen is dit noodzakelijk. De digitalisering wordt meestal ingekocht. De zorgaanbieder moet ervoor zorgen dat hij ook dan in ieder geval de regie houdt. De zorgaanbieder blijft immers zelf verantwoordelijk voor het leveren van goede zorg.  

Een van de belangrijkste onderwerpen daarbij is informatieveiligheid. Verplichte kost in dat kader is de implementatie van NEN 7510 (en NEN 7512 en NEN 7513). En als je het hebt over regie, dan springt een onderwerp uit de NEN 7510 in het oog: het leveranciersmanagement. In de NEN 7510 worden hierbij twee doelstellingen geformuleerd: het beveiligen van informatie die toegankelijk is voor leveranciers en het handhaven van een overeengekomen niveau van informatiebeveiliging.

Hierover gaat de video podcast. In onze dagelijkse praktijk is gebleken dat je de doelstellingen het beste kunt behalen door met kennis van security, privacy en ICT- en gezondheidsrecht invulling te geven aan de beheersmaatregelen om zo de doelstellingen te behalen. En bij de periodieke controle eventuele aanvullende maatregelen te treffen.

Trainers

Itte Overing

Itte Overing

Program Manager Zorg

Vanuit haar rol als Program Manager Zorg is Itte binnen ICTRecht verantwoordelijk voor alle diensten die wij aanbieden aan onze klanten in de zorg. Itte heeft een ruime ervaring binnen de zorg....

Meer over Itte
Kors Monster

Kors Monster

Business Unit Director Security

Kors Monster is Business Unit Director Security. Kors stuurt de securitytak inhoudelijk aan, is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diensten en producten en is het aanspreekpunt voor...

Meer over Kors

Interesse? Schrijf je nu in! 

Via het inschrijfformulier kunt je je inschrijven. Vervolgens krijgt u de videopodcast direct via e-mail toegestuurd (let op, de e-mail kan in je ongewenste map terecht komen). 

Inschrijfformulier