Black Friday actie (actie is gesloten)

Webwinkeliers opgelet: ICTRecht geeft 25 keer een gratis scan op een leverancierscontract (t.w.v. € 300). Wij controleren de afspraken op eventuele risico’s voor jouw webshop. Zodat jij strakke afspraken met je leverancier of partner hebt en met een gerust hart kunt blijven ondernemen.

Claim een van de 25 gratis checks (t.w.v. € 300)!

Als webwinkelier ben je vaak afhankelijk van leveranciers en partners. Wat als de webhosting er ineens uitklapt, of de payment provider op het moment suprême storing heeft - bijvoorbeeld tijdens Black Friday drukte? Waar liggen de grootste risico’s voor jou als webwinkelier in afspraken met je leveranciers of partners? ICTRecht zoekt het voor je uit!

Let op: deze actie is inmiddels gesloten.

Black Friday

Waarom kiezen voor ICTRecht?

e-commerce
Praktisch: geen ingewikkelde en wollige consultancy-adviezen, maar duidelijke oplossingen waarmee je als webwinkelier direct en praktisch aan de slag kunt.
e-commerce
Veelzijdig: een gespecialiseerd team van juridische e-commerce specialisten met uitgebreide privacy-kennis staat voor je klaar.
e-commerce
Vakkundig: ICTRecht is dé specialist op het gebied van Legal, Security en Tech. Door onze jarenlange ervaring (meer dan 15 jaar) weten we wat er echt speelt in jouw praktijk. 

Black Friday actievoorwaarden

Wij bieden 25 gratis scans aan. Nadat we 25 aanmeldingen ontvangen hebben, worden overige geïnteresseerden op een wachtlijst geplaatst. We voeren de quickscan graag uit voor jouw webshop als het contract voldoet aan de volgende punten: 
  • Het contract is Nederlandstalig of Engelstalig.
  • Het contract betreft één overeenkomst.
  • Het contract omvat maximaal 40 pagina’s.
  • Als je een contract instuurt, zullen wij eerst controleren of jouw leverancier al klant van ICTRecht is. Mocht dat het geval zijn, dan zijn wij mogelijk niet in staat om onafhankelijk naar het document te kijken. We kunnen dan besluiten om je aanvraag te weigeren. We zullen dit per e-mail laten weten.

Onze juridische e-commerce specialisten

Maak kennis met onze specialisten. Zij staan organisaties bij met praktisch advies: