Naar de cloud, een andere manier van werken

Uw organisatie gaat over naar de cloud. Wellicht in kleine stappen, maar mogelijk in een grote transitie waarbij de on-premise situatie tot het verleden behoort. Deze cloudtransitie heeft veel impact op uw organisatie. Het vergt een andere manier van werken, andere kennis van de gebruikers en technisch verandert er van alles. Maar ook op het gebied van beheer, contracteren en leveranciersrelaties stapt uw organisatie in een andere wereld. Hoe ziet die wereld eruit en hoe pakt u een cloudtransitie aan die zoveel impact heeft?

Uw cloudtransitie goed geregeld met Wieck Molendijk consultants en ICTRecht

De ervaren adviseurs van Wieck  Molendijk consultants en ICTRecht kunnen uw organisatie ondersteunen met een goede en veilige overgang naar een digitale werkomgeving. Wij hebben alle kennis in huis om uw organisatie te voorzien van advies over cloudtransities. Of het nu gaat om strategische, operationele of juridische vraagstukken, wij zorgen voor controle op uw ICT-omgeving!

De quickscan geeft binnen 5 minuten zicht op uw uitgangssituatie, risico's en advies over hoe u de juiste beheerorganisatie creëert.

Doe de quickscanNeem contact op

WM

Uw voordeel van onze samenwerking

Door de juridische kennis van ICTRecht te combineren met de kennis en aanpak van Wieck Molendijk consultants bieden wij een compleet aanbod om een succesvolle cloudtransitie of IT-outsourcingstraject te realiseren. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander dat de transitie naar de cloud veel meer is dan enkel een technische verandering. De gecombineerde aanpak levert onder meer het volgende op: 

  • Inzicht in uw uitgangspositie op alle fronten
  • Hulp bij de aanpak en realisatie van uw cloudtransitie
  • Advies bij de selectie van en het contracteringsproces met uw cloudleverancier
  • Het creëren van een ontwerp van uw beheerorganisatie
  • Een succesvolle cloudtransitie

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

Laat een bericht achter via het formulier: een van onze juridisch adviseurs neemt dan vrijblijvend contact met u op. Liever even bellen? Dat kan via telefoonnummer: 020 663 1941.

Wanneer u een aanvraag bij ons doet, volgt altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek: telefonisch, bij ons op kantoor of bij u op locatie.

Laat uw gegevens achter