Check uw ICT-contract met ICTRecht!

Staat u op het punt om een ICT-contract te sluiten? Loop de overeenkomst eerst door met een deskundig juridisch adviseur van ICTRecht voordat u tot ondertekening overgaat. Tijdens een gratis telefonisch gesprek voeren wij samen met u een controle uit en geven wij antwoord op uw vragen. Zo ontvangt u snel een praktisch advies waarop u kunt vertrouwen. Zowel voor afnemers als leveranciers van ICT-diensten! 

Vraag een gesprek aanLees over onze voordelen

Kent u de risico's in uw ICT-contract? 

De aanschaf of verkoop van ICT-oplossingen gaat gepaard met het sluiten van overeenkomsten die vaak complex van aard zijn. Heeft u de risico's en aandachtspunten in uw ICT-contract helder voor ogen? Kunt u bijvoorbeeld een duidelijk antwoord geven op de volgende vragen: 

  • Welke afspraken heeft u gemaakt over meerwerk?
  • Wat heeft u afgesproken over het opzeggen van de overeenkomst?
  • Wordt er in de SLA duidelijk gedefinieerd waarop garanties worden gegeven?

Veel problemen en conflicten kunnen worden voorkomen door vooraf goede afspraken te maken. Duidelijke ICT-contracten zijn daarom van groot belang.

Ontvang praktisch advies over uw ICT-contract

De juristen van ICTRecht hebben jarenlange ervaring in het opstellen, beoordelen en onderhandelen van diverse ICT-contracten. Tijdens een gratis telefonisch gesprek adviseren wij graag over uw overeenkomst. Het gesprek geeft u snel inzicht in de belangrijkste risico’s en een passende aanpak, zodat u op een praktische manier verder kunt.

Vraag een gesprek aan via het formulier. Als u op werkdagen voor 14:00 uur uw gegevens bij ons achterlaat, bellen wij u dezelfde dag nog op.

Vraag een gesprek aan

Voordelen van ICTRecht

advies

1. Vakkundig

U lift mee op onze jarenlange ervaring in ICT, privacy en recht.

keten

2. Veelzijdig

Onze juridisch adviseurs zijn breed opgeleid en allround inzetbaar.

controle

3. Praktisch

Concrete en praktische adviezen zonder juridisch jargon.

Onze juridisch adviseurs

Maak kennis met onze juridisch adviseurs. Zij staan uw organisatie bij met praktisch advies.

Ontmoet het hele team