Juridische ondersteuning voor e-commerce partijen

Webshops en online platformen krijgen te maken met verschillende complexe regels. Deze zijn bedoeld om de consument te beschermen en betekenen het nodige werk voor u. Denk aan informatieverplichtingen voor de website en regels op het gebied van privacy en cookies. Hoe gaat u hier mee om?

Vraag informatie aan

Nieuwsbrief: speciale thema-edities over de sector e-commerce

Op de hoogte blijven van informatie, nieuws en ontwikkelingen op het gebied van e-commerce? Meld u dan nu aan voor de speciale thema-editie nieuwsbrief e-commerce! Deze speciale thema-editie zal twee tot drie keer per jaar verschijnen. 

Ontvang e-commerce nieuwsbrief

ICTRECHT Illustratie e-learning - Petrol RGB

11 factsheets over belangrijke e-commerce topics

Webshops worden steeds populairder, maar kennen heel wat bijzondere wet- en regelgeving waar zij rekening mee moeten houden. Meer weten? Bekijk onze 11 factsheets, speciaal over e-commerce topics als herroepingsrecht, domeinnamen, consumentenwet en commerciële communicatie. 

Naar de factsheets

Waarom kiezen voor ICTRecht?

ICTRECHT iconen petrol 2022 RGB_Ruim 18 jaar ervaring
Vakkundig: ICTRecht is dé specialist op het gebied van Legal, Security en Tech. Door onze jarenlange ervaring (meer dan 15 jaar) weten we wat er echt speelt in uw praktijk. 
ICTRECHT iconen petrol 2022 RGB_Praktisch
Praktisch: geen ingewikkelde en wollige consultancy-adviezen, maar duidelijke oplossingen waarmee u als e-commerce partij direct en praktisch aan de slag kunt.
ICTRECHT iconen petrol 2022 RGB_Veelzijdig
Veelzijdig: een gespecialiseerd team van e-commerce juristen en privacy-experts staat voor u klaar.

Partner Thuiswinkel.org

ICTRecht is al jarenlang partner van Thuiswinkel.org. In samenwerking met PrivacyBlox hebben wij de Thuiswinkel Privacytool ontwikkeld: een hulpmiddel waarmee Thuiswinkel.org leden zelfstandig de privacywetgeving kunnen toepassen. 

Thuiswinkel_Business_Partner_Zwarte achtergrond_Horizontaal

Meer informatie ontvangen?

Laat een bericht achter via het formulier: een van onze juridisch adviseurs neemt dan vrijblijvend contact met u op. Liever even bellen? Dat kan via telefoonnummer: 020 663 1941.

Wanneer u een aanvraag bij ons doet, volgt altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek: telefonisch, bij ons op kantoor of bij u op locatie.

Laat uw gegevens achter