Juridische ondersteuning voor
e-commerce partijen

Webshops en online platformen krijgen te maken met verschillende complexe regels. Deze zijn bedoeld om de consument te beschermen en betekenen het nodige werk voor jou. Denk aan informatieverplichtingen voor de website en regels op het gebied van privacy en cookies. Hoe ga je hier mee om?

Vraag informatie aan

Nieuwsbrief: thema-editie voor de sector e-commerce

Op de hoogte blijven van informatie, nieuws en ontwikkelingen op het gebied van e-commerce? Meld je dan nu aan voor de speciale thema-editie nieuwsbrief e-commerce! Deze speciale thema-editie zal twee tot drie keer per jaar verschijnen. 

Ontvang e-commerce nieuwsbrief

ICTRECHT Illustratie e-learning - Petrol RGB

11 factsheets over belangrijke e-commerce topics

Webshops worden steeds populairder, maar kennen heel wat bijzondere wet- en regelgeving waar zij rekening mee moeten houden. Meer weten? Bekijk onze 11 factsheets, speciaal over e-commerce topics als herroepingsrecht, domeinnamen, consumentenwet en commerciële communicatie. 

Naar de factsheets

Waarom kiezen voor ons?

ICTRECHT iconen petrol 2022 RGB_Ruim 18 jaar ervaring
Vakkundig: wij zijn dé specialist op het gebied van Legal, Security en Tech. Door onze jarenlange ervaring (meer dan 20 jaar) weten we wat er echt speelt in jouw praktijk. 
ICTRECHT iconen petrol 2022 RGB_Praktisch
Praktisch: geen ingewikkelde en wollige consultancy-adviezen, maar duidelijke oplossingen waarmee je als e-commerce partij direct en praktisch aan de slag kunt.
ICTRECHT iconen petrol 2022 RGB_Veelzijdig
Veelzijdig: een gespecialiseerd team van e-commerce juristen en privacy-experts staat voor je klaar.

Partner Thuiswinkel.org

Wij zijn al jarenlang partner van Thuiswinkel.org. In samenwerking met PrivacyBlox hebben wij de Thuiswinkel Privacytool ontwikkeld: een hulpmiddel waarmee Thuiswinkel.org leden zelfstandig de privacywetgeving kunnen toepassen. 

Thuiswinkel_Business_Partner_Zwarte achtergrond_Horizontaal

Onze e-commercejuristen

Maak kennis met onze specialisten. Zij staan organisaties bij met praktisch advies:

Meer informatie ontvangen?

Laat een bericht achter via het formulier voor meer informatie. Een van onze juridisch adviseurs neemt dan contact met je op.

Wanneer je een aanvraag bij ons doet, volgt altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek: telefonisch, bij ons op kantoor of bij jou op locatie.

Laat je gegevens achter