E-commerce

Webshops en online platformen krijgen te maken met verschillende complexe regels. Deze zijn bedoeld ter bescherming van de consument en betekenen het nodige werk voor u. Denk aan informatieverplichtingen voor de website en regels op het gebied van geoblocking en cookies. Hoe gaat u hier mee om?

Vraag informatie aan

Onze e-commerce factsheets

Webshops worden steeds populairder, maar kennen heel wat bijzondere wet- en regelgeving waar zij rekening mee moeten houden. Meer weten? Lees onze e-commerce factsheets.

Lees meer

Over ICTRecht

Onze ambitie is hét juridisch adviesbureau van de Benelux te zijn als het gaat om ICT, privacy en recht. Met een team van meer dan 60 specialisten voorzien we organisaties - vanuit onze kantoren in Amsterdam, Groningen en Brussel - van deskundig en praktisch juridisch advies.

Leer ons kennen

Advies goud@2x

Meer informatie ontvangen?

Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer: 020 663 1941 (voor ICTRecht Groningen: 050 209 3499). Een bericht achterlaten via het formulier kan ook: een van onze juridisch adviseurs neemt dan contact met u op.

Wanneer u een aanvraag bij ons doet, volgt altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek: telefonisch, bij ons op kantoor of bij u op locatie.

Laat uw gegevens achter