Specialist op het snijvlak van Legal, Security en Tech

ICTRecht ondersteunt organisaties bij juridische en security-gerelateerde vraagstukken in het digitale domein.  

Onze werkwijzeExpert spreken?

Praktische en kraakheldere adviezen

Nieuwe wetgevingen op het gebied van privacy, voortdurende ontwikkelingen op het gebied van security of een versnelde vraag naar het digitaliseren van diensten. In deze tijd heeft bijna elke organisatie ermee te maken, ieder met zijn eigen uitdagingen. ICTRecht ondersteunt u hierbij in een vorm die past bij uw organisatie. Of we nu letterlijk bij u aan tafel zitten, of vanaf ons eigen kantoor.

Van ons geen ingewikkelde en wollige consultancy-adviezen, maar praktische en proactieve ondersteuning waar we u vanaf dag één mee ontzorgen. En dat al ruim 15 jaar.

ICTRECHT Visual Corporate Story 2022 RGB small

Deze organisaties werken met ons samen

ICTRecht Academy opent inschrijvingen voor 3 opleidingen 

ICTRecht Academy opent de inschrijvingen voor de opleidingen 2023! In april 2023 starten de volgende eenjarige opleidingen:

  • Specialist ICT-recht
  • Senior Specialist ICT-recht
  • Specialist Privacyrecht

We bieden deze opleiding aan via blended learning, de ideale combinatie van online zelfstudie en werkcolleges op locatie. Zo kunt u als drukke professional uw kennis en vaardigheden vergroten naast uw dagelijkse werkzaamheden.

Twijfelt u nog? Doe de gratis proefles! Leert u ook nog wat over Regulering van AI.

Bekijk de opleidingen

FG_04.2

ICTRECHT smileys quotes RGB_petrol

"ICTRecht combineert deskundigheid met een pragmatische aanpak. Wij konden met het geleverde resultaat direct aan de slag."
- Ministerie van Buitenlandse Zaken