Specialist op het snijvlak van Legal, Security en Tech

ICTRecht ondersteunt organisaties bij juridische en security-gerelateerde vraagstukken in het digitale domein.  

Onze werkwijzeExpert spreken?

Praktische en kraakheldere adviezen

Nieuwe wetgevingen op het gebied van privacy, voortdurende ontwikkelingen op het gebied van security of een versnelde vraag naar het digitaliseren van diensten. In deze tijd heeft bijna elke organisatie ermee te maken, ieder met zijn eigen uitdagingen. ICTRecht ondersteunt u hierbij in een vorm die past bij uw organisatie. Of we nu letterlijk bij u aan tafel zitten, of vanaf ons eigen kantoor.

Van ons geen ingewikkelde en wollige consultancy-adviezen, maar praktische en proactieve ondersteuning waar we u vanaf dag één mee ontzorgen. En dat al ruim 15 jaar.

ICTRECHT Visual Corporate Story 2022 RGB small

Deze organisaties werken met ons samen

ICTRecht Academy opent inschrijvingen voor 3 opleidingen 

ICTRecht Academy opent de inschrijvingen voor de opleidingen 2023! In april 2023 starten de volgende eenjarige opleidingen:

  • Specialist ICT-recht
  • Specialist Privacyrecht
  • Praktijkopleiding Functionaris Gegevensbescherming

We bieden deze opleiding aan via blended learning, de ideale combinatie van online zelfstudie en werkcolleges op locatie. Zo kunt u als drukke professional uw kennis en vaardigheden vergroten naast uw dagelijkse werkzaamheden.

Bekijk de opleidingen

FG_04.2

ICTRecht onwikkelt Privacy Simulatie game

Wilt u dat medewerkers binnen uw organisatie goed leren omgaan met privacy en security? Doe dan de Privacy Simulatie. Deze game ontwikkeld door onze juridisch adviseurs Ruben van der Geest en Jorden Bailey, leert uw medewerkers op een leuke en verantwoorde manier hoe uw organisatie zich kan wapenen tegen datalekken.

Lees meer
Privacy Simulatie Jorden Ruben v2

Onze trainingen

ICTRecht Academy verzorgt praktijkgerichte trainingen voor onder meer advocaten, bedrijfsjuristen, FG’s, technische- en zorg professionals.

ICTRECHT smileys quotes RGB_petrol

"ICTRecht combineert deskundigheid met een pragmatische aanpak. Wij konden met het geleverde resultaat direct aan de slag."
- Ministerie van Buitenlandse Zaken