Specialist op het snijvlak van Legal, Security en Tech

ICTRecht ondersteunt organisaties bij juridische en security-gerelateerde vraagstukken in het digitale domein.  

Onze werkwijzeExpert spreken?

Praktische en kraakheldere adviezen

Nieuwe wetgevingen op het gebied van privacy, voortdurende ontwikkelingen op het gebied van security of een versnelde vraag naar het digitaliseren van diensten. In deze tijd heeft bijna elke organisatie ermee te maken, ieder met zijn eigen uitdagingen. ICTRecht ondersteunt u hierbij in een vorm die past bij uw organisatie. Of we nu letterlijk bij u aan tafel zitten, of vanaf ons eigen kantoor.

Van ons geen ingewikkelde en wollige consultancy-adviezen, maar praktische en proactieve ondersteuning waar we u vanaf dag één mee ontzorgen. En dat al ruim 15 jaar.

ICTRECHT Visual Corporate Story 2022 RGB small

Deze organisaties werken met ons samen

ICTRecht onwikkelt Privacy Simulatie game

Wilt u dat medewerkers binnen uw organisatie goed leren omgaan met privacy en security? Doe dan de Privacy Simulatie. Deze game ontwikkeld door onze legal consultants Ruben van der Geest en Jorden Bailey, leert uw medewerkers op een leuke en verantwoorde manier hoe uw organisatie zich kan wapenen tegen datalekken.

Lees meer
Privacy Simulatie Jorden Ruben v2

Serie: Recht in de Praktijk

Bij ICTRecht delen we graag onze kennis. In serie Recht in de Praktijk delen we in elke aflevering praktische tips die startende juristen direct in de praktijk kunt gebruiken.

Bekijk de afleveringen
Sociuu  Recht in de praktijk Afl. 1 - 1

ICTRECHT smileys quotes RGB_petrol

"ICTRecht combineert deskundigheid met een pragmatische aanpak. Wij konden met het geleverde resultaat direct aan de slag."
- Ministerie van Buitenlandse Zaken