Akshay Lala

Stagiair

Akshay Ashutosh Lala is werkzaam als stagiair bij ICTRecht Legal Tech. Binnen deze functie houdt hij zich vooral bezig met het onderzoeken hoe Legal Tech een bijdrage kan leveren aan het efficiënt behandelen van het primaire besluitvormingsproces en de bezwaarprocedure, binnen besluitvormingsprocessen van overheidsorganisaties. Dit onderzoek maakt deel uit van zijn scriptieonderzoek voor zijn afstudeerjaar HBO-Rechten aan de NHL Stenden Hogeschool in Leeuwarden.
 
Naast ICTRecht is Akshay parttime werkzaam als procesbeheerder bij een zorgverzekeraar. Alvorens ICTRecht is Akshay werkzaam geweest als stagiair bij een ander Legal Tech bedrijf. In deze tijd heeft hij veel ervaring opgedaan binnen het ondernemingsrecht en notarieel recht.
 
Verder is Akshay te beschrijven als iemand die graag nieuwe mogelijkheden binnen de technologie wil ontdekken, en is hij een echte sportfanaat.


 

Contact
Akshay Lala

Over ICTRecht

Onze ambitie is hét juridisch adviesbureau van de Benelux te zijn als het gaat om ICT, privacy en recht. Met een team van meer dan 60 specialisten voorzien we organisaties - vanuit onze kantoren in Amsterdam, Groningen en Brussel - van deskundig en praktisch juridisch advies.

Leer ons kennen

ICTRECHT Illustratie advies - Oker RGB