ICT & recht advies

Van vragen over open source software tot het toepassen van de elektronische handtekening en omgang met medische gegevens. Dankzij onze gespecialiseerde kennis zijn wij in staat om elk ICT & recht vraagstuk juridisch te beantwoorden.

Vraag informatie aan Ontmoet onze experts

ICT & recht advies vanuit ICTRecht

ICT & recht ondersteuning vanuit ICTRecht kan bestaan uit het adviseren over hoe uw organisatie kan voldoen aan wet- en regelgeving, het opstellen of beoordelen van documenten – bijvoorbeeld bij ICT-contracten, het doen van onderhandelingen (al dan niet op de achtergrond) en het leveren van continue ondersteuning op afstand of locatie. Ook werken wij regelmatig samen met zorginstellingen en (semi-) overheidsinstanties, waarvoor branche specifieke regels gelden. Zo biedt ICTRecht juridische ondersteuning voor ieder type organisatie.

"ICTRecht heeft haar waarde meer dan bewezen. Snel en duidelijk in de communicatie. Helder in het advies!" 

- Air Miles

ICT & recht kennis

Boeken

Op zoek naar naslagwerk over ICT & recht? Dan zijn onze boeken met praktisch juridisch advies iets voor u. Het ‘Handboek ICT-contracten’ gaat in op de kernpunten van ieder ICT-contract en bevat uiteenlopende modelclausules en -contracten. Bent u op zoek naar de belangrijkste wetgeving op internet in duidelijke taal? Lees dan het boek ‘De wet op internet’.

Bestel onze boeken
Handboek-ICT-contracten-editie-2016-plusrug

Factsheets

ICTRecht deelt graag juridische kennis. Onze factsheets geven de kernpunten van juridische thema’s weer.

Bekijk onze factsheets
De wet op internet-editie2017-2018-plusrug

Meer informatie ontvangen?

Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer: 020 663 1941 (voor ICTRecht Groningen: 050 209 3499). Een bericht achterlaten via het formulier kan ook: een van onze juridisch adviseurs neemt dan contact met u op.

Wanneer u een aanvraag bij ons doet, volgt altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek: telefonisch, bij ons op kantoor of bij u op locatie.

Laat uw gegevens achter