ICT & recht advies

Van vragen over open-source software tot het toepassen van de elektronische handtekening en omgang met medische gegevens. Dankzij onze gespecialiseerde kennis zijn wij in staat om elk ICT & recht vraagstuk juridisch te beantwoorden.

Vraag informatie aan Ontmoet onze specialisten

Ons ICT & recht advies 

ICT & recht ondersteuning vanuit ons kan bestaan uit het adviseren over hoe jouw organisatie kan voldoen aan wet- en regelgeving, het opstellen of beoordelen van documenten – bijvoorbeeld bij ICT-contracten, het doen van onderhandelingen (al dan niet op de achtergrond) en het leveren van continue ondersteuning op afstand of locatie. Ook werken wij regelmatig samen met zorginstellingen en (semi-) overheidsinstanties, waarvoor branche specifieke regels gelden. Zo bieden wij juridische ondersteuning voor ieder type organisatie.

"ICTRecht heeft haar waarde meer dan bewezen. Snel en duidelijk in de communicatie. Helder in het advies!" 

- Air Miles

ICT & recht kennis

Boeken

Op zoek naar naslagwerk over ICT & recht? Dan zijn onze boeken met praktisch juridisch advies iets voor jou. Het ‘Handboek ICT-contracten’ gaat in op de kernpunten van ieder ICT-contract en bevat uiteenlopende modelclausules en -contracten. Ben je op zoek naar de belangrijkste wetgeving op internet in duidelijke taal? Lees dan het boek ‘De wet op internet’.

Bestel onze boeken
Handboek-ICT-contracten-editie-2016-plusrug

Factsheets

Wi delen graag onze kennis. Onze factsheets geven de kernpunten van juridische thema’s weer.

Bekijk onze factsheets
De wet op internet-editie2017-2018-plusrug

Vergroot jouw ICT & recht kennis

Meer weten over ICT & recht? Lees onze laatste blogs over dit onderwerp.

Onze juridisch adviseurs

Maak kennis met onze juridisch adviseurs. Zij staan organisaties bij met praktisch advies:

Meer informatie ontvangen?

Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer: 020 663 1941 (voor ICTRecht Groningen: 050 209 3499). Een bericht achterlaten via het formulier kan ook: een van onze juridisch adviseurs neemt dan contact met je op.

Wanneer je een aanvraag bij ons doet, volgt altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek: telefonisch, bij ons op kantoor of bij jou op locatie.

Laat je gegevens achter