Inhouse trainingen

Wilt u de juridische kennis binnen uw organisatie verhogen? Dan is een inhouse training van ICTRecht iets voor u. 

Volledig op maat gemaakt

Een inhouse training kan voor uw organisatie volledig op maat ontwikkeld worden waarbij voorbeelden uit uw eigen praktijk in het lesprogramma worden verwerkt. Ook wordt de meest recente en relevante jurisprudentie behandeld. Door het interactieve karakter van onze inhouse trainingen is er ruimte voor al uw vragen en twijfels. 

In-house trainingen duren naar keuze een dagdeel, een hele dag of meerdere dagen en zijn ontwikkeld om de praktische kennis omtrent juridische zaken te verhogen. We oefenen aan de hand van vele voorbeelden en praktijkcases.

Detachering goud@2x

Kwaliteit

NOvA-erkend

Door de Nederlandse Orde van Advocaten is de ICTRecht Academy erkend als opleidingsinstelling in het kader van de PO (Onderhoud Vakbekwaamheid). Op verzoek kan de inhouse training als PO-training voor advocaten worden gegeven. 

Erkenningslogo kleur in eps

IAPP-erkend

Door de International Association of Privacy Professionals is ICTRecht erkend als official CPE Provider. Dat geeft u de mogelijkheid om CPE punten te verdienen, die privacy professionals nodig hebben om hun IAPP certificeringen (zoals CIPP/E) te behouden.

IAPP CPE Approved Logo-1

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een inhouse offerte aan. Wij stellen een op maat gemaakte offerte voor u op en streven ernaar om u binnen één of twee werkdagen van een reactie te voorzien.

Laat uw gegevens achter