Inhouse trainingen

Wilt u de kennis op het gebied van ICT-recht binnen uw organisatie verhogen? Dan is een inhouse training van ICTRecht iets voor u. Wij verzorgen inhouse trainingen over alle rechtsgebieden binnen het ICT-recht, zoals ICT-contracten, de Europese privacywetgeving (AVG), security en legal tech.

Vraag een offerte aan

Volledig op maat gemaakt

Een inhouse training kan voor uw organisatie volledig op maat ontwikkeld worden waarbij voorbeelden uit uw eigen praktijk in het lesprogramma worden verwerkt. Door het interactieve karakter van onze inhouse trainingen is er ruimte voor al uw vragen. 

Al onze trainers zijn als adviseur werkzaam bij ICTRecht en hebben unieke gespecialiseerde kennis en ervaring. Zij zijn gewend om trainingen te verzorgen voor uiteenlopende doelgroepen: van juristen tot HR-medewerkers, inkopers, productiemedewerkers, security professionals en techneuten.

De duur en locatie van de inhouse trainingen stemmen we met u af. Het online verzorgen van een inhouse training valt ook onder de mogelijkheden. We oefenen aan de hand van vele voorbeelden en praktijkcases.

ICTRECHT Illustratie 4 specialisten - Paars RGB

Kwaliteit

NOvA-erkend

Door de Nederlandse Orde van Advocaten is de ICTRecht Academy erkend als opleidingsinstelling in het kader van de PO (Onderhoud Vakbekwaamheid). Op verzoek kan de inhouse training als PO-training voor advocaten worden gegeven. 

Erkenningslogo kleur in eps

IAPP-erkend

Door de International Association of Privacy Professionals is ICTRecht erkend als official CPE Provider. Dat geeft u de mogelijkheid om CPE punten te verdienen, die privacy professionals nodig hebben om hun IAPP certificeringen (zoals CIPP/E) te behouden.

IAPP CPE Approved Logo-1

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een inhouse offerte aan. Wij stellen een op maat gemaakte offerte voor u op en streven ernaar om u binnen één of twee werkdagen van een reactie te voorzien.

Laat uw gegevens achter