Inhouse trainingen

Wil jij de kennis op het gebied van ICT-recht binnen jouw organisatie vergroten? Dan is een inhouse training iets voor jou. Wij verzorgen inhouse trainingen over alle rechtsgebieden binnen het ICT-recht, zoals ICT-contracten, de Europese privacywetgeving (AVG), security en legal tech.

Vraag een offerte aan

Volledig op maat gemaakt

Een inhouse training kan voor jouw organisatie volledig op maat ontwikkeld worden waarbij voorbeelden uit jouw eigen praktijk in het lesprogramma worden verwerkt. Door het interactieve karakter van onze inhouse trainingen is er ruimte voor al jouw vragen. 

Al onze trainers zijn als adviseur bij ons werkzaam en hebben unieke gespecialiseerde kennis en ervaring. Zij zijn gewend om trainingen te verzorgen voor uiteenlopende doelgroepen: van juristen tot HR-medewerkers, inkopers, productiemedewerkers, security professionals en techneuten.

De duur en locatie van de inhouse trainingen stemmen we met je af. Het online verzorgen van een inhouse training valt ook onder de mogelijkheden. We oefenen aan de hand van vele voorbeelden en praktijkcases.

ICTRECHT Illustratie 4 specialisten - Paars RGB

Kwaliteit

NOvA-erkend
Door de Nederlandse Orde van Advocaten is de ICTRecht Academy erkend als opleidingsinstelling in het kader van de PO (Onderhoud Vakbekwaamheid). Op verzoek kan de inhouse training als PO-training voor advocaten worden gegeven. 

IAPP-erkend
Door de International Association of Privacy Professionals is ICTRecht erkend als official CPE Provider. Dat geeft je de mogelijkheid om CPE punten te verdienen, die privacyprofessionals nodig hebben om hun IAPP certificeringen (zoals CIPP/E) te behouden.

PO-IAPP

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij stellen een op maat gemaakte offerte voor je op en streven ernaar om je binnen één of twee werkdagen van een reactie te voorzien.

 

FG_03.2