ICTRecht Academy

Op zoek naar specialistische juridische kennis over ICT, privacy en recht? ICTRecht Academy biedt een scala aan juridische (inhouse) trainingen, opleidingen en webinars met een praktische insteek. We spreken vanuit cases waarin wij dagelijks adviseren en behandelen graag de vragen die jij hebt.

Vraag informatie aan

Gegarandeerde kwaliteit

 

˝De opleiding omschrijf ik als zeer nuttig, leerzaam en interessant. De afwisseling is ook prettig en de studielast niet te groot. Er is veel ruimte voor eigen inbreng gedurende de trainingen. Ik zou de opleiding zeker aanraden.˝

- Sophie Yocarini - Legal Counsel bij Jobs & Media Group - over opleiding senior ICT-jurist 2019/2020

Daarom kies jij voor ICTRecht Academy

ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Praktisch
Bij ons staat de praktijk voorop

Na de theorie doorgenomen te hebben, ga je tijdens onze trainingen aan de slag met interactieve (workshop) elementen, zoals rollenspellen en real life cases. Zo maken we een vertaalslag naar de praktijk en bieden we jou praktische handvatten.

ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Academy

Trainers uit het werkveld
Onze trainingsprogramma’s worden opgesteld door onze eigen specialisten en zij zullen ook de trainingen verzorgen. Zij spreken vanuit cases waarin zij dagelijks adviseren. Enkele trainingen die buiten onze expertise vallen, worden verzorgd door branchespecialisten.

ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Vakkundig-deskundig

Wij staan graag voor je klaar
Bij ons volg je een training in een kleine groep, zodat we aandacht kunnen geven aan al onze deelnemers. Heb je tussendoor vragen? Eén van onze opleidingscoördinatoren zal fungeren als je vaste contactpersoon. Al onze trainingen op locatie zijn inclusief catering.

ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Ruim 18 jaar ervaring

Hoogwaardige kwaliteit
Wij zijn door de NOvA erkend als opleidingsinstelling in het kader van de PO. Daarnaast zijn we door de IAPP benoemd als 'Official Training Partner' en 'Official CPE Provider'.

 

 

 

ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Veelzijdig

One-stop-shop
ICTRecht biedt uiteenlopende diensten aan op het gebied van Legal, Tech en Security. Heb je tijdens of na je deelname aan een training behoefte aan ondersteuning? Je kunt altijd bij ons terecht voor advies of voor de aanschaf van documenten of naslagwerken.

Meer weten over ICTRecht Academy?

Heb je vragen?

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op. Wij streven ernaar om je binnen één of twee werkdagen van een reactie te voorzien.

 

Heb je een klacht? Dat is heel vervelend, maar toch horen we die graag. Geef het graag aan ons door via het klachtenformulier.

Laat je gegevens achter