ICTRecht Academy

Op zoek naar specialistische juridische kennis over ICT, privacy en recht? ICTRecht Academy biedt een scala aan juridische (inhouse) trainingen, opleidingen en webinars met een praktische insteek. We spreken vanuit cases waarin wij dagelijks adviseren en behandelen graag de vragen die u heeft.

Vraag informatie aan

˝De opleiding omschrijf ik als zeer nuttig, leerzaam en interessant. De afwisseling is ook prettig en de studielast niet te groot. Er is veel ruimte voor eigen inbreng gedurende de trainingen. Ik zou de opleiding zeker aanraden.˝

- Sophie Yocarini - Legal Counsel bij Jobs & Media Group - over opleiding senior ICT-jurist 2019/2020

Daarom kiest u voor ICTRecht Academy

ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Praktisch
Bij ons staat de praktijk voorop

Na de theorie doorgenomen te hebben, gaat u tijdens onze trainingen aan de slag met interactieve (workshop) elementen, zoals rollenspellen en real life cases. Zo maken we een vertaalslag naar de praktijk en bieden we u praktische handvatten.

ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Academy

Trainers uit het werkveld
Onze trainingsprogramma’s worden opgesteld door onze eigen specialisten en zij zullen ook de trainingen verzorgen. Zij spreken vanuit cases waarin zij dagelijks adviseren. Enkele trainingen die buiten onze expertise vallen, worden verzorgd door branchespecialisten.

ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Vakkundig-deskundig

Wij staan graag voor u klaar
Bij ons volgt u een training in een kleine groep, zodat we aandacht kunnen geven aan al onze deelnemers. Heeft u tussendoor vragen? Eén van onze opleidingscoördinatoren zal fungeren als uw vaste contactpersoon. Al onze trainingen op locatie zijn inclusief catering.

ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Ruim 18 jaar ervaring

Hoogwaardige kwaliteit
Wij zijn door de NOvA erkend als opleidingsinstelling in het kader van de PO. Daarnaast zijn we door de IAPP benoemd als 'Official Training Partner' en 'Official CPE Provider'.

ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Veelzijdig

One-stop-shop
ICTRecht biedt uiteenlopende diensten aan op het gebied van Legal, Tech en Security. Heeft u tijdens of na uw deelname aan een training behoefte aan ondersteuning? U kunt altijd bij ons terecht voor advies of voor de aanschaf van documenten of naslagwerken.

ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Vraag

Speciale kortingsacties
Bent u ZZP'er, volgt u een training privé of wilt u samen met een collega deelnemen aan een training en/of opleiding? Dan bieden wij u diverse kortingen aan! Studenten kunnen daarnaast gebruik maken van de ICTRecht studententrainingsregeling.

Meer weten over ICTRecht Academy?

Studentenregeling

Ben jij rechtenstudent en wil je extra kennis opdoen? Maak dan gebruik van de studententrainingsregeling en volg onze trainingen of webinars met kortingen die kunnen oplopen tot wel 80%!

Schrijf je nu in
ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Vraag

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op. Wij streven ernaar om u binnen één of twee werkdagen van een reactie te voorzien.

 

Heeft u een klacht? Dat is heel vervelend, maar toch horen we die graag. Geef het graag aan ons door via het klachtenformulier.

Laat uw gegevens achter