Academy

Op zoek naar specialistische juridische kennis over ICT, privacy en recht? ICTRecht Academy biedt een scala aan juridische (inhouse) trainingen, opleidingen en webinars met een praktische insteek. We spreken vanuit cases waarin wij dagelijks adviseren en gaan graag in op al uw vragen en twijfels.

Vraag informatie aan Onze maatregelen tegen Covid-19

Over ICTRecht Academy

ICTRecht Academy verzorgt juridische (in-house) trainingen, webinars en opleidingen. Via ICTRecht Academy doet u praktische kennis op over onder andere: privacy, contracteren, security en legal tech. Wij zijn door de Nederlandse Orde van Advocaten erkend als opleidingsinstelling.

Lees meer

Waarom kiezen voor ICTRecht Academy?

Privacy
Bij ons staat de praktijk voorop
De opleidingen van ICTRecht Academy worden gekenmerkt door een praktische insteek. Wij spreken vanuit cases waarin wij dagelijks adviseren. Na de lesstof doorgenomen te hebben, gaat u tijdens onze trainingen aan de slag met interactieve (workshop) elementen, zoals real life cases.
Team

Trainers uit de praktijk
De trainingen worden gegeven door ervaren trainers en specialisten uit de praktijk. Technisch georiënteerde trainingen binnen onze opleidingen worden verzorgd door branchespecialisten.


 

Document2

Hoogwaardige opleidingen
De ICTRecht Academy is NOvA-erkend en IAPP-erkend.

Computer

Speciale kortingsacties
Bent u een oud-deelnemer aan een van onze opleidingen of wilt u samen met een collega deelnemen aan een training en/of opleiding? Dan bieden wij u diverse kortingen aan! Studenten kunnen daarnaast gebruik maken van de ICTRecht studententrainingsregeling.

˝De opleiding omschrijf ik als zeer nuttig, leerzaam en interessant. De afwisseling is ook prettig en de studielast niet te groot. Er is veel ruimte voor eigen inbreng gedurende de trainingen. Ik zou de opleiding zeker aanraden.˝

- Sophie Yocarini - Legal Counsel bij Jobs & Media Group - over opleiding senior ICT-jurist 2019/2020

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op. Wij streven ernaar om u binnen één of twee werkdagen van een reactie te voorzien.

Laat uw gegevens achter