Detachering

ICTRecht Detachering biedt (tijdelijke) inhouse ondersteuning om organisaties te versterken op het gebied van ICT & recht, privacy en security.

Ik zoek inhouse ondersteuning Welke functies?

Inhouse professionals op het gebied van ICT & recht, privacy en security

Compliant zijn met (aangepaste) wetgeving? Snel juridische ondersteuning nodig? Of behoefte aan een privacy- of security specialist? Het vinden van goede werknemers is lastig en tijdrovend. De oplossing: ICTRecht Detachering.

De professionals van ICTRecht Detachering zijn gespecialiseerd in het herkennen van risico’s en helpen uw organisatie bij het in lijn handelen met wetgeving. Wij staan voor direct, deskundig en praktisch advies - bínnen uw bedrijf.

Wij bieden organisaties vakkundige professionals met een functie als:

 

''ICTRecht Detachering speelt als partner uitstekend in op de SURF-bedrijfsvoering en levert juridische specialisten die wij snel en flexibel kunnen inzetten.''

 
- SURFsara
surfsara logo

Voordelen van ICTRecht Detachering

  • Vakkundig: onze professionals zijn ervaren in hun vakgebied, worden doorlopend getraind en beschikken over up-to-date kennis.

  • Flexibel: een flexibele samenwerking zonder opzegtermijn. Ook zijn onze professionals direct inzetbaar.

  • Veelzijdig: ons team heeft uitgebreide ervaring met verschillende bedrijfsculturen. Wij snappen techniek en de bijbehorende juridische of security aspecten.

  • Verantwoordelijk: onze professionals zorgen ervoor dat risicosituaties worden vermeden.

Ik zoek inhouse ondersteuning

Detachering

Op zoek naar vaste (juridische) aanwinst voor uw team?

Niet op zoek naar tijdelijke (juridische) ondersteuning voor uw organisatie, maar liever een vaste aanwinst voor uw team? ICTRecht Werving & Selectie fungeert als intermediair tussen het bedrijfsleven en werkzoekenden.

Wij matchen juristen op het gebied van privacy, ICT- of algemeen recht aan de juiste organisaties. Met meer dan 15 jaar ervaring in de juridische branche hebben wij specialistische kennis én een gevarieerd netwerk ontwikkeld. 

Meer over Werving & Selectie

ICTRecht Werving & Selectie

Meer informatie ontvangen?

Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer: 020 663 1941. Een bericht achterlaten via het formulier kan ook: een van onze adviseurs neemt dan contact met u op.

Wanneer u een aanvraag bij ons doet, volgt altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek: telefonisch, bij ons op kantoor of bij u op locatie.

Laat uw gegevens achter