Detachering

ICTRecht Detachering biedt inhouse ondersteuning om tijdelijk – of voor een langere periode – bedrijven te versterken op het gebied van ICT, privacy en recht. 

Vraag informatie aan

Onze aanpak

Compliant zijn met (aangepaste) wetgeving? Snel extra juridische ondersteuning nodig? Dit kan met ICTRecht Detachering. ICTRecht Detachering selecteert kandidaten voor uw organisatie die ondersteuning kunnen bieden bij de verplichtingen vanuit compliance en biedt u specifieke kennis en vaardigheden die niet aanwezig zijn binnen uw organisatie.

Voordelen van ICTRecht Detachering

docs-big

Vakkundig: praktijkgerichte én ervaren adviseurs tot uw beschikking.

keten-big

Veelzijdig: met kennis van ICT, privacy en techniek zijn onze specialisten breed opgeleid en allround inzetbaar.

toegang doc-big

Verantwoordelijk: onze specialisten zorgen ervoor dat risicosituaties worden vermeden.

periodiek-big

Flexibel: een flexibele samenwerking zonder opzegtermijn. Ook zijn onze adviseurs direct inzetbaar.

Werken bij ICTRecht Detachering

Een goede start of voortzetting van je juridische carrière is gegarandeerd bij ICTRecht Detachering. ICTRecht Detachering is een jong en dynamisch bedrijf en biedt veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Wij zoeken voor bedrijven naar kandidaten met een functie als: Functionaris Gegevensbescherming (FG), privacy jurist, privacy officer, maar ook allround bedrijfsjurist.
 

Voor wie?

  • Je bent op zoek naar een uitdagende, nieuwe baan.
  • Je hebt grote affiniteit met internet en techniek.
  • Tijdens je studie heb je je gespecialiseerd in ICT-, informatie-, privacy-, contracten-, ondernemings-, of privaatrecht.
  • Je houdt van aanpakken en je bent verantwoordelijk, assertief en leergierig.
Bekijk onze vacatures
“De juristen van ICTRecht Detachering weten op een toegankelijke manier de AVG in het onderwijs toe te passen. Met de antwoorden op verschillende vragen, konden wij direct aan de slag”.
 
- IRIS

Meer informatie ontvangen?

Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer: 020 663 1941. Een bericht achterlaten via het formulier kan ook: een van onze juridisch adviseurs neemt dan contact met u op.

Wanneer u een aanvraag bij ons doet, volgt altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek: telefonisch, bij ons op kantoor of bij u op locatie.

Laat uw gegevens achter