Werving & Selectie

ICTRecht Werving & Selectie fungeert als intermediair tussen het bedrijfsleven en werkzoekenden. Wij zijn jouw deskundige werving- en selectiepartner voor privacyjuristen, security officers of IT-juristen.

 

Plaats zoekopdracht

Onze aanpak

De perfecte match tussen jouw organisatie en onze kandidaten

Met meer dan 18 jaar ervaring binnen de juridische branche spreken wij de taal van de juridisch professional en weten wij als geen ander wat hen beweegt.

Onze werkwijze is erop gericht om de professionals die aan jou worden voorgesteld grondig te screenen op inhoudelijke kennis en vaardigheden. Daarnaast is de match tussen mens en organisatie minstens zo belangrijk en daarom selecteren wij ook op het juiste DNA, zodat je nog lang profijt hebt van elkaar.

Wij staan garant voor deskundigheid, kwaliteit, betrokkenheid en daadkracht. Wij helpen je graag verder wanneer je op zoek bent naar professionals met de volgende specialismen:

  • Allround bedrijfsjurist
  • Bedrijfsjurist contracteren
  • Functionaris Gegevensbescherming (FG)
  • Privacy jurist/privacy officer (PO)
  • Security officer

4 voordelen van een juridische professional via ICTRecht:

ICTRECHT iconen petrol 2022 RGB_Heldere taal uitgelegd

Wij zijn zelf juristen 

Wij weten als geen ander wat de kandidaat beweegt, waar ze te vinden zijn, en welk profiel het beste aansluit bij wat jij nodig hebt.

ICTRECHT iconen petrol 2022 RGB_Checklist

Vakkundig getest

Kandidaten worden altijd door onze specialisten getest op inhoudelijke kennis en vaardigheden. Dat kunnen wij, omdat we zelf juristen zijn.

ICTRECHT iconen petrol 2022 RGB_Specialisten

Goed gevulde talentpool

Wij beschikken over de luxe van een flink gevulde talentpool vol ervaren juristen, én een goed netwerk. Hierdoor is jouw vacature in no time vervuld.

ICTRECHT iconen petrol 2022 RGB_Vraag

Binding aan ICTRecht

Is de ideale kandidaat geplaatst? Dan kan hij/zij altijd bij ons terecht voor overleg, advies of een training.

Onze aanpak

1. Kennismaking en aanbod

Het is voor ons belangrijk om de organisatie te leren kennen en de behoefte voor het inhuren van een professional te bespreken om zo een passend aanbod te kunnen doen.

2. Intake

Tijdens de intake gaan we dieper in op de vacature. Dit gesprek heeft als doel om een gedetailleerd profiel op te stellen. Vervolgens bekijken wij de vacature kritisch en geven hier advies over. Op basis hiervan stellen wij communicatieteksten voor LinkedIn op.

3. Werven en selecteren

Na het vaststellen van het profiel en het definitief maken van de vacaturetekst starten wij met het actief benaderen van professionals. In overleg met de opdrachtgever wordt de professional geselecteerd voor het eerste gesprek. De professionals die zich daarna nog in het selectieproces bevinden worden vakkundig getest.

4. Evaluatie

Wij vinden het belangrijk om snel te schakelen met de opdrachtgever en waar nodig de het wervingsproces aan te passen. Wij plannen daarom in overleg periodiek evaluatiemomenten in.

5. Plaatsing professional (specialist)

Wij begeleiden het proces tot het moment van tekenen. Indien wenselijk bieden wij aanvullende diensten voor zowel ontwikkeling van de professional als (juridische) ondersteuning van de opdrachtgever tegen gereduceerd tarief.

ICTRECHT Illustratie handen schudden - Oker RGB

Onze werving- & selectiespecialisten

Maak kennis met onze specialisten. Zij staan organisaties bij met het werven en selecteren van de perfecte kandidaat.

Ik zoek vaste versterking

Dan gaan we aan de slag! Geef via het formulier hiernaast ons graag alvast wat meer informatie over de perfecte kandidaat. Een van onze werving- en selectie adviseurs neemt dan vrijblijvend contact met je op.