Werving & Selectie

ICTRecht Werving & Selectie fungeert als intermediair tussen het bedrijfsleven en werkzoekenden. Wij zijn uw deskundige werving- en selectiepartner voor privacy juristen, security officers of IT-juristen.

 

Neem contact op

De perfecte match tussen uw organisatie en onze kandidaten

Met meer dan 16 jaar ervaring binnen de juridische branche spreken wij de taal van de juridisch professional en weten wij als geen ander wat hen beweegt.

De werkwijze van ICTRecht is erop gericht om de professionals die aan u worden voorgesteld grondig te screenen op inhoudelijke kennis en vaardigheden. Daarnaast is de match tussen mens en organisatie minstens zo belangrijk en daarom selecteert ICTRecht ook op het juiste DNA, zodat u nog lang profijt hebt van elkaar.

ICTRecht staat garant voor deskundigheid, kwaliteit, betrokkenheid en daadkracht. Wij helpen u graag verder wanneer u op zoek bent naar professionals met de volgende specialismen:

  • Allround bedrijfsjurist
  • Bedrijfsjurist contracteren
  • Functionaris Gegevensbescherming (FG)
  • Privacy jurist/privacy officer (PO)
  • Security officer

4 Voordelen van een juridische professional via ICTRecht:

docs

1. Wij zijn zelf juristen 

Wij weten als geen ander wat de kandidaat beweegt, waar ze te vinden zijn, en welk profiel het beste aansluit bij wat u nodig heeft.

controle-big

2. Vakkundig getest

Kandidaten worden altijd door onze specialisten getest op inhoudelijke kennis en vaardigheden. Dat kunnen wij, omdat we zelf juristen zijn.

keten-big

3. Goed gevulde talentpool

ICTRecht beschikt over de luxe van een flink gevulde talentpool vol ervaren juristen, én een goed netwerk. Hierdoor is uw vacature in no time vervuld.

advies-big

4. Binding aan ICTRecht

Is de ideale kandidaat geplaatst? Dan kan hij/zij altijd bij ons terecht voor overleg, advies of een training.

Ik zoek vaste versterking

Laat een bericht achter via het formulier. Een van onze werving- en selectie adviseurs neemt dan vrijblijvend contact met u op. Liever even bellen? Dat kan via telefoonnummer: 020 663 1941.

Wanneer u een aanvraag bij ons doet, volgt altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Telefonisch, bij ons op kantoor of bij u op locatie.

Laat uw gegevens achter