NEN 7510 - Leveranciersmanagement

Wij kunnen je ondersteunen bij de implementatie van NEN 7510 en in het bijzonder bij het op orde brengen van je leveranciersmanagement.

Vraag informatie aan

Hoe helpt ICTRecht?

Wij adviseren over hoe je kunt voldoen aan de normen uit NEN 7510 en aanverwante normeringen. Wij kunnen onder meer documenten beoordelen, opstellen of aanpassen, onderhandelingen voeren en continue ondersteuning bieden (op afstand of op locatie).

 

ICTRECHT Illustratie 2 vrouwen - Oker RGB

Advies of training rondom NEN 7510 & leveranciersmanagement

Wij hebben ervaring met het geven van juridisch advies en trainingen aan zorgaanbieders, ICT-dienstverleners, brancheorganisaties en overheid over onder andere:

  • Het op orde brengen van jouw leveranciersmanagement, op het gebied van informatiebeveiliging conform NEN 7510. Daarbij kunnen we bijvoorbeeld je inkoopvoorwaarden en verwerkersovereenkomst aanvullen waar nodig. 
  • Het doen van de uitvraag voor de selectie van een nieuwe leverancier (RFI en RFP), het opstellen van het pakket van eisen zodat dit aansluit op jouw leveranciersmanagement. Daarbij wordt uiteraard ook aandacht besteed aan de nodige juridische documentatie.

  • Het beoordelen van de inschrijvingen op de uitvraag.

  • Het doen van een business impact analyse waarvan een DPIA onderdeel kan uitmaken.

  • Het opstellen en uitonderhandelen van documenten en de daarbij vaak gehanteerde standaard AIVG, de Algemene Inkoopvoorwaarden van de NFU, de algemene voorwaarden zoals opgesteld door NLdigital (voorheen Nederland ICT) en/of de BoZ-verwerkersovereenkomst.

  • Het opstellen en uitonderhandelen van een exit-strategie en continuïteitsregeling.

Meer informatie ontvangen?

Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer: 020 663 1941. Een bericht achterlaten via het formulier kan ook: een van onze juridisch adviseurs neemt dan contact met u op.

Wanneer je een aanvraag bij ons doet, volgt altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek: telefonisch, bij ons op kantoor of bij jouw op locatie.

Laat je gegevens achter