Legal tech advies

Advies nodig op het gebied van legal tech? Ervaren wat de juiste technologie kan betekenen voor uw juridische processen? Onze legal tech consultants ondersteunen uw General counsel en Compliance officer om zo uw organisatie efficiënter te laten werken.

Ik wil meer weten!Onze mogelijkheden

Laat legal tech voor uw organisatie werken

Houdt u zich bezig met het managen van een juridische afdeling? Bent u klaar met zoeken naar hoe juridische processen beter en efficiënter kunnen? De legal tech consultants van ICTRecht bieden uitkomst: van consultancy op afstand tot een vast aanspreekpunt of team bij u op locatie.

De voordelen van legal tech zijn: efficiënter werken en de kostenbesparing die daarmee gepaard gaat. Maar legal tech kan ook ingezet worden om specifieke knelpunten binnen uw organisatie op te lossen. Denk bijvoorbeeld aan het voorkomen van menselijke fouten of het waarborgen van kennis en continuïteit in het geval dat een medewerker uitvalt.

Onze legal tech mogelijkheden
Advies goud@2x

Onze legal tech mogelijkheden

advies

1. Legal tech advies

Weet u niet waar u moet beginnen of loopt u tegen specifieke knelpunten aan? Onze legal tech consultants geven deskundig advies op maat. Door middel van een uitgebreide inventarisatie en onze specialistische kennis, kunnen wij creatieve oplossingen bieden die aansluiten op uw organisatie en processen.


 

legaltools

2. Implementatie

Weet u welke technologie u gaat gebruiken? Wij helpen met het implementeren van de gewenste oplossing. Van het kiezen van de juiste instellingen, het creëren van templates of het uploaden en categoriseren van reeds getekende contracten. Alle (voorbereidende) werkzaamheden die nodig zijn om een goede start te maken met legal tech.

docs

3. Trainingen

Wij geven trainingen om u en uw medewerkers bekend te maken met de geïmplementeerde software en/of legal tech in het algemeen. Trainingen zijn noodzakelijk om mensen efficiënt te kunnen laten werken met nieuwe technologieën. Zelfs bij oplossingen die op het eerste oog heel simpel lijken, kan een training ervoor zorgen dat medewerkers het meeste voordeel halen uit de betreffende oplossing.

keten

4. Verandermanagement

Mensen houden meestal niet van verandering. De inzet van nieuwe technologieën kan als een grote verandering worden ervaren. Het is daarom verstandig om deze verandering in uw organisatie goed te managen. Onze legal tech consultants helpen u graag met het uitwerken van een plan van aanpak en het stap voor stap bewerkstelligen van de gewenste veranderingen.

Hoe kunnen onze legal tech consultants helpen?

Onze legal tech consultants zijn ervaren in het transformeren van juridische en compliance afdelingen. Of u nu te maken heeft met specifieke knelpunten of wil weten wat technologie kan betekenen voor uw juridische processen, wij staan voor u klaar. Hoe we dat doen?

  1. Wij starten met een inventarisatie van uw wensen en analyseren de huidige processen binnen uw team.
  2. Op basis van onze inventarisatie en analyse geven wij advies over welke legal tech oplossingen het beste bij u passen.
  3. Indien gewenst helpen wij ook bij het implementeren van de gekozen oplossingen, het managen van de nodige veranderingen en het creëren van draagvlak binnen uw team.
  4. Bovendien kunnen wij u én uw medewerkers trainen in het gebruik van de gekozen legal tech oplossing of het volgen van nieuwe processen.

Ontwikkelt uw organisatie legal tech?

Wij helpen organisaties niet alleen met het gebruik van legal tech, maar ook bij de ontwikkeling van nieuwe technologieën. Heeft u hulp nodig met beslisbomen, machine learning of kunstmatige intelligentie op het gebied van legal tech? Onze legal tech consultants staan voor u klaar.

 

Partners

evidos

 
OneTrustLogo

 

juriblox

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

Laat een bericht achter via het formulier: een van onze legal tech consultants neemt dan vrijblijvend contact met u op. Liever even bellen? Dat kan via telefoonnummer: 020 663 1941.

Wanneer u een aanvraag bij ons doet, volgt altijd eerst een vrijblijvend (telefonisch) kennismakingsgesprek.

Laat uw gegevens achter