Contractify implementatie

ICTRecht is officieel implementatiepartner van Contractify, een contractmanagementsysteem voor het online managen van al uw contracten c.q. overeenkomsten.

Over Contractify

Contractify is een contractmanagementsysteem dat het mogelijk maakt al uw contracten online te managen. In de praktijk betekent dit dat u tijd bespaart, u nooit meer termijnen uit het oog verliest, contracten juist worden uitgevoerd en, last but not least, u geld bespaart. In dat kader biedt Contractify onder meer het volgende:

Contractify
  • interne workflows
  • (aanpasbare) toegang voor zowel interne als externe gebruikers
  • samenvattend overzicht van alle contracten (metadata)
  • digitaal ondertekenen
  • analyses en rapportages

Door het contractbeheer dusdanig te automatiseren, mist u nooit meer een automatische verlenging of andere contractopportuniteit. Kortom, met Contractify houdt u de touwtjes in handen wat prettig is voor alle betrokken partijen.

ICTRecht als implementatiepartner

ICTRecht en Contractify hebben de handen ineengeslagen. Als officiële implementatiepartner is ICTRecht in staat Contractify te implementeren bij opdrachtgevers die hun contractmanagement naar een hoger niveau willen tillen.

ICTRECHT Illustratie handen schudden - Oker RGB

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

Laat een bericht achter via het formulier: een van onze adviseurs neemt dan vrijblijvend contact met u op. Liever even bellen? Dat kan via telefoonnummer: 020 - 663 1941

Wanneer u een aanvraag bij ons doet, volgt altijd eerst een vrijblijvend telefonisch of digitaal kennismakingsgesprek.

 

 

 

ICTRECHT Illustratie 2 vrouwen - Petrol RGB

 

Laat uw gegevens achter