Evidend implementatie

ICTRecht is officieel implementatiepartner van Evidend, een legal tech oplossing voor het maken én beheren van een online aandeelhouders- en certificaathoudersregister.

Over Evidend

Evidend is een online aandeelhouders- en certificaathoudersregister, waarmee u vliegensvlug een kloppend en volledig register kunt creëren dat nooit meer kwijtraakt. Bovendien is het register makkelijk bij te werken, wat zelfs gedeeltelijk automatisch gebeurt. Zo is alle informatie altijd up to date. Een aantal voornaamste voordelen zijn:

  • binnen enkele minuten gemaakt
  • altijd kloppend en volledig
  • makkelijk bij te werken (gedeeltelijk automatisch)
  • minder rompslomp

Evidend is geschikt voor alle certificaten en typen aandelen. Zo kunt u te allen tijde en overal het gehele register van uw organisatie raadplegen, bijwerken en heeft u volledige controle over alle gegevens.

Evidend

ICTRecht als implementatiepartner

ICTRecht en Evidend hebben de handen ineengeslagen. Als officiële implementatiepartner is ICTRecht in staat Evidend te implementeren bij opdrachtgevers, zoals notarissen, B.V.’s en STAK’s die hun aandeelhouders- en certificaathoudersregister voortaan digitaal willen regelen.

ICTRECHT Illustratie handen schudden - Oker RGB

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

Laat een bericht achter via het formulier: een van onze adviseurs neemt dan vrijblijvend contact met u op. Liever even bellen? Dat kan via telefoonnummer: 020 - 663 1941

Wanneer u een aanvraag bij ons doet, volgt altijd eerst een vrijblijvend telefonisch of digitaal kennismakingsgesprek.

 

 

 

ICTRECHT Illustratie 2 vrouwen - Petrol RGB

 

Laat uw gegevens achter