Juriblox implementatie

ICTRecht is officieel implementatiepartner van JuriBlox, een no code cloud platform voor legal tech toepassingen met het oog op juridische documenten en processen.

Over Juriblox

Met innovatie als drijfveer biedt JuriBlox een breed scala aan legal tech oplossingen voor zowel juristen als niet-juristen. Slechts een greep uit de mogelijke toepassingen zijn bijvoorbeeld contract lifecycle management, documentcreatie, contractonderhandeling endigitaal ondertekenen. JuriBlox is een welkome verrijking voor iedere organisatie die houdt van efficiëntie, want:

  • lagere juridische kosten
  • hogere arbeidsproductiviteit
  • betere kwaliteit
  • begrijpelijke software zonder moeilijke termen
  • geschikt voor zowel juristen als niet-juristen
juriblox

Met JuriBlox worden juridische processen effectiever en intuïtiever. Door de software boordevol mogelijkheden op een laagdrempelige manier aan te bieden, weet JuriBlox ervoor te zorgen dat iedereen een juridisch document kan opstellen en managen.

ICTRecht als implementatiepartner

ICTRecht en JuriBlox hebben de handen ineengeslagen. Als officiële implementatiepartner is ICTRecht in staat JuriBlox te implementeren bij opdrachtgevers die hun juridische processen efficiënter en intuïtiever willen inrichten. Denk aan het implementeren van onder meer contractgeneratoren en interne workflows om juridische processen te automatiseren.

ICTRECHT Illustratie handen schudden - Oker RGB

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

Laat een bericht achter via het formulier: een van onze adviseurs neemt dan vrijblijvend contact met u op. Liever even bellen? Dat kan via telefoonnummer: 020 - 663 1941

Wanneer u een aanvraag bij ons doet, volgt altijd eerst een vrijblijvend telefonisch of digitaal kennismakingsgesprek.

 

 

 

ICTRECHT Illustratie 2 vrouwen - Petrol RGB

 

Laat uw gegevens achter