NDA's gescreend voor slechts €85 per stuk

NDA's zijn bulkwerk: ze kosten veel tijd maar leveren weinig op. Adviesbureau PwC berekende onlangs dat zijzelf 63% van hun juridische werkdruk besteden aan NDA's, maar daar slechts 7% van hun omzet uit realiseerden. Als u dus tijd en geld wilt besparen in uw juridische afdeling, dan is het uitbesteden van NDA screenings dus de snelste weg. And that's where we come in.

Laat ons uw NDA's screenen en ontvang de eerste vijf NDA's gratis.

Neemt contact op Meer info over ICTRecht

Combinatie van expertise en AI

ICTRecht heeft bijna 20 jaar ervaring in technologie, overeenkomsten en ICT en daarmee veel kennis rondom NDA's. En we hebben nog een uniek middel: robot lawyer Lynn. Een digitale collega die op meer dan 14.000 NDA's is getraind en vrijwel feilloos ieder geheimhoudingscontract reviewt en aanpast waar nodig. Uiteraard rekening houdend met uw wensen en uw bedrijfsbeleid.

Door de snelheid van Lynn te combineren met de expertise van ICTRecht zijn wij in staat om iedere NDA binnen een werkdag te reviewen. Het menselijk oog is leidend, u bepaalt wat de issues zijn en hoe daarmee om te gaan, en u krijgt consistente kwaliteit. Uiteraard zijn wij verzekerd tegen beroepsfouten. En dat alles voor €85,- per NDA.

 

controle-big

Interesse?

Wij laten u graag zien wat wij kunnen: u krijgt daarom de eerste vijf NDA's gratis.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende intake. Hierin bepalen wij wat voor u belangrijk is en hoe u wilt werken. En daarna gaan we het gewoon doen.

Ontvang de eerste vijf NDA's gratis

Onze juridische specialisten

Maak kennis met onze juridische specialisten. Zij staan organisaties bij met praktisch advies: