Deze maatregelen nemen wij tegen Covid-19

Wij doen ons uiterste best om rekening te houden met alle normen rondom Covid-19. Wegens de huidige richtlijnen bieden wij tot en met 19 december onze trainingen en opleidingen uitsluitend online aan.

Wij doen ons uiterste best om rekening te houden met alle normen rondom Covid-19. De trainingen en opleidingen die na 19 december plaatsvinden hopen wij ook weer op locatie voor u te kunnen verzorgen. 

Volgt u bij ons online een training? Dan sturen wij u vooraf een VVV Cadeaukaart toe waarmee u vanuit huis van een lekkere lunch en versnapering voor tijdens de pauzes kunt bestellen(M.u.v. deelname aan een enkel webinar (live of on demand))

Over ICTRecht Academy 

ICTRecht Academy verzorgt juridische (in-house) trainingen, webinars en opleidingen. Via ICTRecht Academy doet u praktische kennis op over onder andere: privacy, contracteren, security en legal tech. Wij zijn door de Nederlandse Orde van Advocaten erkend als opleidingsinstelling en zijn wij benoemd tot 'Official Training Partner' en 'Official CPE Provider' van de IAPP.

Leer meer

Advies goud@2x

Meer informatie ontvangen?

Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer: 020 663 1941. Een bericht achterlaten via het formulier kan ook: onze opleidingscoördinator neemt dan contact met u op.

Neem gerust contact op

Vul hier uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.