Deze maatregelen nemen wij tegen Covid-19

Wij ontvangen u weer graag op onze trainings- en opleidingslocaties!

Wij doen ons uiterste best om rekening te houden met alle normen rondom Covid-19. Op onze trainings- en opleidingslocaties nemen wij de volgende maatregelen in acht:

  • Er zijn handontsmetters en wegwerpdoekjes aanwezig.
  • Ventilatie gebeurt volgens de richtlijnen van het RIVM: meer ventilatie en aanvoer van frisse buitenlucht.
  • Er geldt geen verplichte 1,5 meter afstand meer. Mocht u het prettig vinden, dan bestaat er op de locaties nog wel de mogelijkheid om voldoende afstand te houden. Wij voeren geen controles uit op de coronapas. 

Daarnaast mogen alleen trainers lesgeven die geen Covid-19 gezondheidsklachten hebben en verwelkomen wij alleen deelnemers zonder dergelijke klachten.

Volgt u bij ons online een training? Dan sturen wij u vooraf een VVV Cadeaukaart toe waarmee u vanuit huis van een lekkere lunch en versnapering voor tijdens de pauzes kunt bestellen(M.u.v. deelname aan een enkel webinar (live of on demand))

Over ICTRecht Academy 

ICTRecht Academy verzorgt juridische (in-house) trainingen, webinars en opleidingen. Via ICTRecht Academy doet u praktische kennis op over onder andere: privacy, contracteren, security en legal tech. Wij zijn door de Nederlandse Orde van Advocaten erkend als opleidingsinstelling en benoemd tot 'Official Training Partner' en 'Official CPE Provider' van de IAPP.

Leer meer

ICTRECHT Illustratie advies - Paars RGB

Meer informatie ontvangen?

Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer: 020 663 1941. Een bericht achterlaten via het formulier kan ook: onze opleidingscoördinator neemt dan contact met u op.

Neem gerust contact op

Vul hier uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.