Deze maatregelen nemen wij tegen Covid-19

Wij doen ons uiterste best om rekening te houden met alle normen rondom Covid-19. Wegens de aangescherpte richtlijnen bieden wij tot 20 april onze trainingen en opleidingen uitsluitend online aan.

Wij volgen de berichtgeving nauwgezet en nemen aan de hand daarvan een besluit over de locatie van de trainingen en opleidingen die na 20 april plaatsvinden. Volgt u bij ons online een training? Dan sturen wij u vooraf een VVV Cadeaukaart toe waarmee u vanuit huis van een lekkere lunch en versnapering voor tijdens de pauzes kunt bestellen(M.u.v. deelname aan een enkel webinar (live of on demand))

Over ICTRecht Academy 

ICTRecht Academy verzorgt juridische (in-house) trainingen, webinars en opleidingen. Via ICTRecht Academy doet u praktische kennis op over onder andere: privacy, contracteren, security en legal tech. Wij zijn door de Nederlandse Orde van Advocaten erkend als opleidingsinstelling.

Leer meer

Advies goud@2x

Meer informatie ontvangen?

Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer: 020 663 1941. Een bericht achterlaten via het formulier kan ook: onze opleidingscoördinator neemt dan contact met u op.

Neem gerust contact op

Vul hier uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.