Deze maatregelen nemen wij tegen Covid-19

Wij ontvangen u weer graag op onze trainings- en opleidingslocaties!

Wij doen ons uiterste best om rekening te houden met alle normen rondom Covid-19. Onze trainings- en opleidingslocaties nemen de volgende maatregelen in acht:

  • Op alle locaties blijft voldoende ruimte om 1,5 meter afstand te houden. Wij voeren geen controles uit op de coronapas. 
  • Er zijn vloermarkeringen en aanwijsborden geplaatst
  • Er bevinden zich handschoenen, -ontsmetters en wegwerpdoekjes
  • Ventilatie gebeurt volgens de richtlijnen van het RIVM: meer ventilatie en aanvoer van frisse buitenlucht
  • Lunches en overige versnaperingen worden individueel verpakt
  • Oppervlakken die zijn aangeraakt, worden ook tijdens de bijeenkomst gereinigd met een desinfectiemiddel

Daarnaast mogen alleen trainers lesgeven die geen Covid-19 gezondheidsklachten hebben en verwelkomen wij alleen deelnemers zonder dergelijke klachten.

Volgt u bij ons online een training? Dan sturen wij u vooraf een VVV Cadeaukaart toe waarmee u vanuit huis van een lekkere lunch en versnapering voor tijdens de pauzes kunt bestellen(M.u.v. deelname aan een enkel webinar (live of on demand))

Over ICTRecht Academy 

ICTRecht Academy verzorgt juridische (in-house) trainingen, webinars en opleidingen. Via ICTRecht Academy doet u praktische kennis op over onder andere: privacy, contracteren, security en legal tech. Wij zijn door de Nederlandse Orde van Advocaten erkend als opleidingsinstelling en zijn wij benoemd tot 'Official Training Partner' en 'Official CPE Provider' van de IAPP.

Leer meer

Advies goud@2x

Meer informatie ontvangen?

Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer: 020 663 1941. Een bericht achterlaten via het formulier kan ook: onze opleidingscoördinator neemt dan contact met u op.

Neem gerust contact op

Vul hier uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.