IAPP-trainingen

Op zoek naar een privacycertificering waarmee je jezelf kunt onderscheiden en kennis van zaken kunt aantonen? Volg dan onze IAPP gecertificeerde trainingen (CIPP/E en CIPM) en behaal de bijbehorende IAPP-examens. Zo word je een nationaal en internationaal gecertificeerde privacy professional.
 

Kies jouw IAPP-training Waarom kiezen voor ons?

Gedegen privacykennis

De Europese privacywetgeving (AVG/GDPR) vormt een rode draad in onze IAPP-trainingen. Razendsnelle technologische ontwikkelingen zorgen ervoor dat gegevensbescherming steeds complexer wordt. Om de aanwezige risico's te minimaliseren is het in huis hebben van privacyprofessionals voor veel organisaties een absolute noodzaak geworden.

Bij ons heb je keuze uit twee IAPP-trainingen. Wil je meerdere trainingen volgen? Dan kun je gebruikmaken van onze combinatiekorting. Wij bieden onze IAPP-training ook inhouse aan (op locatie of online). Trainingen worden gegeven op een centrale locatie in Utrecht  (incl. catering) of online.

ICTRECHT Illustratie 2 vrouwen - Oker RGB

‘’Ik heb de cursus ervaren als zeer leerzaam en het was ook fijn om weer fysiek op locatie een cursus te ervaren. De dynamiek en interactie was mooi. Ik heb mijn CIPP/E certificering behaald mede door deze cursus.’’

- Lotfi Oulad Ben Youssef - Beleidsmedewerker / Privacy Officer bij SOVOP
Deelnemer CIPP/E training 

Waarom kiezen voor ICTRecht Academy?

IAPP partnerschap icoon
ICTRecht Academy als 'Official Training Partner'
van IAPP (International Association of Privacy Professionals), de grootste internationale vakvereniging voor privacyprofessionals. Met een certificering van IAPP toon je aan gedegen kennis te hebben van privacywet- en regelgeving, waardoor je wordt aangemerkt als echte privacyprofessional in ieder type organisatie.
ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Praktisch

Bij ons staat de praktijk voorop
In de heldere, kant en klare taal die je van ons gewend bent, doe je diepgaande kennis op. Daarbij maken we direct een vertaling naar de praktijk door veel voorbeelden met je te delen.

ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Specialisten

Onze eigen trainers uit het werkveld
Trainingen gegeven door ervaren privacyprofessionals. Zij hebben dagelijks te maken met uiteenlopende en soms complexe privacykwesties waar zij je graag alles over vertellen.

ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Vraag

Alle aandacht voor jou
We werken met kleinschalige groepen en maken ruimte voor jouw vragen. Naderhand organiseren we online sessies waarin je resterende vragen kunt voorleggen aan onze trainers met het oog op het examen.

ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Academy

Volg jouw training op locatie 
Trainingen worden gegeven op een centrale locatie in Maastricht, Utrecht en Zwolle, inclusief catering. 

ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Vakkundig-deskundig

Toegang tot onze community
Je ontvangt korting op een entreebewijs voor onze jaarlijkse FG/DPO kennis- en netwerkbijeenkomst en korting op een abonnement van JuriBlox Privacy.

ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Advies op maat

Gratis extra lesmateriaal voor CIPP/E
Ter voorbereiding op het examen stellen we gratis 60 oefenopgaven beschikbaar. Daarnaast ontvang je onze eigen bestsellers ‘De AVG’ & ‘AVG Compliance in de praktijk’, een privacy begrippenlijst en bijbehorende oefeningen.

ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Heldere taal uitgelegd

10% korting bij adviesbureau ICTRecht
Als deelnemer ontvang je na deelname aan een volledige opleiding 10% korting op de kosten in de eerstvolgende offerte bij adviesbureau ICTRecht, tot een maximale kortingswaarde van € 500,-. Deze korting is gedurende één jaar na de uitgiftedatum in te zetten voor advies via een knipkaart, abonnement of los adviesproduct, over alle specialismen waar ICTRecht actief in is.

Hulp nodig bij het kiezen van een opleiding?

Wil je graag meer leren over AI compliance, maar weet je niet waar je moet beginnen? Stel gerust je vraag in het contactformulier en laat ons weten waar we je mee kunnen helpen.

 

FG_03.2

 

Contactformulier