IAPP-trainingen

Op zoek naar een privacy certificering waarmee u uzelf kunt onderscheiden en kennis van zaken kunt aantonen? Volg dan onze IAPP gecertificeerde trainingen (CIPP/E, CIPM en CIPT) en behaal de bijbehorende IAPP examens. Zo wordt u een nationaal en internationaal gecertificeerde privacy professional.
 

Kies uw IAPP-training Waarom kiezen voor ons?

Toon gedegen privacykennis aan

Onze ICTRecht Academy is benoemd tot 'Official Training Partner' van IAPP (International Association of Privacy Professionals), de grootste internationale vakvereniging voor privacy professionals. Met een certificering van IAPP toont u aan gedegen kennis te hebben van privacy wet- en regelgeving, waardoor u wordt aangemerkt als echte privacy professional in ieder type organisatie. Bekijk hier alle voordelen van een IAPP-training en certificaat.

De Europese privacywetgeving (AVG/GDPR) vormt een rode draad in onze IAPP-trainingen. Razendsnelle technologische ontwikkelingen zorgen ervoor dat gegevensbescherming steeds complexer wordt. Om de aanwezige risico's te minimaliseren is het in huis hebben van privacy professionals voor veel organisaties een absolute noodzaak geworden.

IAPP_Training Partner Seal_CMYK

Kies uw IAPP-training

ICTRecht Academy geeft u keuze uit drie IAPP-trainingen. Wilt u meerdere trainingen volgen? Dan kunt u gebruikmaken van onze combinatiekorting. Wij bieden onze IAPP-training ook inhouse aan (op locatie of online). Schrijf u in en krijg toegang tot vele aantrekkelijke extra's! 

‘’Ik heb de cursus ervaren als zeer leerzaam en het was ook fijn om weer fysiek op locatie een cursus te ervaren. De dynamiek en interactie was mooi. Ik heb mijn CIPP/E certificering behaald mede door deze cursus.’’

- Lotfi Oulad Ben Youssef - Beleidsmedewerker / Privacy Officer bij SOVOP
Deelnemer CIPP/E training 

Waarom kiezen voor ICTRecht Academy?

controle

Bij ons staat de praktijk voorop
In de heldere, kant en klare taal die u van ons gewend bent, doet u diepgaande kennis op. Daarbij maken we direct een vertaling naar de praktijk door vele voorbeelden met u te delen.

keten

Onze eigen trainers uit het werkveld
Trainingen gegeven door ervaren privacy professionals. Zij hebben dagelijks te maken met uiteenlopende en soms complexe privacy kwesties waar zij u graag alles over vertellen.

advies

Alle aandacht voor u
We werken met kleinschalige groepen en maken ruimte voor uw vragen. Naderhand organiseren we online sessies waarin u resterende vragen kunt voorleggen aan onze trainers met het oog op het examen.

periodiek

Volg uw training op locatie of online
Trainingen worden gegeven op een centrale locatie in Utrecht en Zwolle, incl. catering. En zijn ook online via livestream of achteraf te volgen. Op dat moment ontvangt u voor het bestellen van uw lunch een VVV Cadeaukaart.

legaltools
Toegang tot onze leeromgeving
U krijgt toegang tot de online leeromgeving van ICTRecht Academy waarop u onder meer de trainingen terug kunt kijken en kunt overleggen en discussiëren met medecursisten.
docs

Toegang tot onze community
U ontvangt korting op een entreebewijs voor onze jaarlijkse FG/DPO kennis- en netwerk bijeenkomst en korting op een abonnement van JuriBlox Privacy.

certificaat

Gratis extra lesmateriaal voor CIPP/E
Ter voorbereiding op het examen stellen we gratis 60 oefenopgaven beschikbaar. Daarnaast ontvangt u onze eigen bestsellers ‘De AVG’ & ‘AVG Compliance in de praktijk’, een privacy begrippenlijst en bijbehorende oefeningen.

toegang doc
1 uur gratis advies bij adviesbureau ICTRecht
Als deelnemer ontvangt u aan het einde van de trainingsdagen een gratis knipkaart t.w.v. 1 uur advies bij adviesbureau ICTRecht. Deze knipkaart is gedurende één jaar na de uitgiftedatum in te zetten voor advies over alle specialismen waar ICTRecht op actief is.

Neem gerust contact op

Via onderstaand formulier kunt u informatie aanvragen of aangeven dat u gebeld wilt worden door ICTRecht Academy. Wij streven ernaar uw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden.