Opleiding tot
Certified Cybersecurity Compliance Officer (CCCO®)

Wil je een sleutelrol spelen om jouw organisatie cyberweerbaarder te maken en wil jij de brug slaan tussen de wet- en regelgeving en de praktische implementatie? De opleiding tot Certified Cybersecurity Compliance Officer geeft je inzicht in de actuele wet- en regelgeving op het gebied van cybersecurity, waarbij je leert hoe je jouw organisatie kunt helpen om daaraan te voldoen.

In augustus 2024 komen de e-learnings online. De eerste praktijkdag is woensdag 11 september 2024. Aanmelden kan tot en met 18 augustus.

Direct inschrijven

Aanmelden nieuwsbrief

Opleiding in het kort

Deze opleiding geeft jou begrip van wet-en regelgeving omtrent cybersecurity en informatiebeveiliging, inclusief de NIS2, AI Act, DORA, CRA, CER en ISO 27001. Je leert hoe deze regels zich tot elkaar verhouden en hoe je ze in de praktijk toe moet gaan passen.

Na afronding ben je goed toegerust om jouw organisatie te helpen voldoen aan cybersecurity wet- en regelgeving.

Je werkt met e-learnings en drie praktijkdagen. De opleiding wordt afgesloten met een examen en je krijgt daarna de beschermde titel “CCCO”.

ICTRECHT Illustratie advies - Paars RGB Langer

Programma:
De opleiding werkt met e-learnings (webinars en oefeningen) die je in eigen tijd doet. Deze komen ongeveer een maand voor de eerste praktijkdag online.

Locatie praktijkdagen:
Utrecht

Direct inschrijven

Voor:
Professionals die regelmatig met cybersecurity-vraagstukken te maken krijgen, zoals (bedrijfs-)juristen, notarissen, functionarissen gegevensbescherming, privacy officers, CISO’s / ISO’s / SO’s, risk/compliance officers, IT managers, IT beheerders en bestuurders. Specifieke voorkennis of vooropleiding is niet noodzakelijk.

Prijs:
€ 2.950 excl. btw (incl. catering)

Agenda praktijkdagen

Iedere dag begint met een inloop van 9.30 tot 10.00 uur, het onderwijs start om 10.00 uur met een lunchpauze van 12.30 tot 13.30 uur en wordt afgesloten om 16.00 uur. 

Start september 2024

Wo 11 september 10.00 - 16.00
Eerste praktijkdag

Wo 18 september 10.00 - 16.00
Tweede praktijkdag

Wo 25 september 10.00 - 16.00
Derde praktijkdag

Op 9 oktober wordt de opleiding afgesloten met een eindtoets.

Lees meerLees minder

Waarom ICTRecht Academy?

ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Academy
Opleiders uit het vak
Ons trainingsprogramma is opgesteld door specialisten uit het werkveld. Zij zullen ook de trainingen verzorgen. Alle docenten zijn ervaren ICT-juristen of technisch specialisten. Zij weten als geen ander welke kennis en skills de functie vereist.
ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Handen schudden

Bij ons staat de praktijk voorop en wij maken leren leuk!
Na de theorie doorgenomen te hebben, ga je aan de slag met interactieve praktijkoefeningen met de focus op het verhogen van jouw skills.

ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Certificaat


Examen
De opleiding wordt afgesloten met een digitale eindtoets. Een voldoende voor de eindtoets is een vereiste om het certificaat en de beschermde titel “CCCO®” te krijgen. 

ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Document in map
10% korting bij adviesbureau ICTRecht
Als deelnemer ontvang je na deelname aan een volledige opleiding 10% korting op de kosten in de eerstvolgende offerte bij adviesbureau ICTRecht, tot een maximale kortingswaarde van € 500,-. Deze korting is gedurende één jaar na de uitgiftedatum in te zetten voor advies via een knipkaart, abonnement of los adviesproduct, over alle specialismen waar ICTRecht op actief is.
ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Legal tech

Permanente Educatie
Voor behoud van je titel na twee jaar ben je verplicht permanente educatie te volgen. Dit kan onder meer door volgen van relevante trainingen bij ICTRecht of derden. In ieder geval zal ICTRecht jaarlijks een update-training aanbieden. Meer informatie hierover volgt zo snel mogelijk.  

De gezichten achter ICTRecht Academy

Maak kennis met ons Academy-team. Zij organiseren de opleiding tot Certified Cybersecurity Compliance Officer voor jou. 

Vraag of opmerking?

Heb je een vraag met betrekking tot de ICTRecht Academy? Neem gerust contact op!

Heb je een klacht? Dat is heel vervelend, maar toch horen we die graag. Geef het graag aan ons door via het klachtenformulier.


 

Opleiding_deelnemers