Opleiding allround privacy jurist

Met de praktijkopleiding allround privacy jurist doet u diepgaande kennis en skills op over privacy en persoonsgegevens. Leer praktisch juridisch advies te geven over de impact van de AVG.

Ontvang een seintje Waarom kiezen voor ons?

Opleiding in ‘t kort

Kennis opdoen over privacy en recht, met bijzondere aandacht voor ICT-diensten en software? Met de éénjarige opleiding tot allround privacy jurist leert u over de impact van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). 

Download brochure april 2021

Start: 
De opleiding gaat opnieuw van start in april 2022

Locatie:
Amsterdam of online (via livestream dan wel video-opname)

Prijs: 
€ 5.750 excl. btw (incl. boekenpakket)

Programma op maat:
Trainingspakket op maat is mogelijk & trainingen zijn ook los afneembaar

Seintje ontvangen zodra het nieuwe programma online staat? 

De opleiding gaat opnieuw van start in april 2022. Wilt u een seintje ontvangen zodra het nieuwe programma online staat? Via onderstaand veld kunt u uw e-mailadres bij ons achterlaten. 

Voor wie?

De opleiding is toegankelijk voor wo-juristen die zich willen specialiseren in het privacyrecht. Verdere specifieke voorkennis is niet noodzakelijk. 

.

70-PO

Invulling & voorwaarden

Alle trainingen vinden plaats op locatie in Amsterdam en zijn via een livestream op afstand te volgen. Desgewenst zijn alle trainingen ook als webinar te volgen in eigen tijd.

Trainingen worden aangeboden in drie vormen: bloktrainingen (2 uur), dagdeeltrainingen (4 uur) en dagtrainingen (6 uur, plus lunch).

De opleiding is een deeltraject binnen de opleiding tot ICT-jurist en ICT-jurist: de verdieping van de ICTRecht Academy.

Deelnemers ontvangen een uitgebreid boekenpakket dat onder meer het Handboek AVG Compliance in de praktijk en De AVG: Artikelsgewijs commentaar en  omvat. Daarnaast is er voor deelnemers een e-learning omgeving beschikbaar.

Alle trainingsdata staan vast. Alleen in uitzonderlijke gevallen worden individuele trainingen verplaatst. De opleiding wordt afgesloten met een digitale tussentoets en een digitale eindtoets. Een voldoende voor de eindtoets is een vereiste om het certificaat “allround privacy jurist” te krijgen. 

Lees meerLees minder

Waarom deze opleiding?

Privacy
Bij ons staat de praktijk voorop

Na de theorie doorgenomen te hebben, gaat u aan de slag met interactieve (workshop) elementen, zoals het klassikaal behandelen van casussen.

Document2
Volop aandacht voor kernkwaliteiten

Ontwikkel de kernkwaliteiten die de functie van allround privacy jurist vereist. Denk aan omgaan met innovatie in het vakgebied, cybersecurity, datalekken en technische aspecten.

Document2
Geaccrediteerd opleidingsinstituut

Door de Nederlandse Orde van Advocaten zijn wij erkend als opleidingsinstelling in het kader van de PO (Onderhoud Vakbekwaamheid). Dat geeft ons de bevoegdheid om opleidingspunten (PO) toe te kennen. Ook zijn wij IAPP-erkend.

Team
Trainers uit het werkveld

Trainingen gegeven door specialisten uit het werkveld. Veel trainers hebben zelf werkervaring als privacy jurist.

Computer
Toegang tot videoregistraties

Lukt het u een keer niet om op locatie bij een training aanwezig te zijn? Trainingen worden opgenomen en zijn desgewenst ook als webinar te volgen in eigen tijd.

Neem gerust contact op

Via onderstaand formulier kunt u informatie aanvragen of aangeven dat u gebeld wilt worden door ICTRecht Academy. Wij streven ernaar uw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden.