Opleiding allround privacy jurist

Met de praktijkopleiding allround privacy jurist doet u diepgaande kennis en skills op over privacy en persoonsgegevens. Leer praktisch juridisch advies te geven over de impact van de AVG. De opleiding start opnieuw in april 2023.

Ontvang een seintjeWaarom kiezen voor ons?

Opleiding in ‘t kort

Kennis opdoen over privacy en recht, met bijzondere aandacht voor ICT-diensten en software? Met de éénjarige opleiding tot allround privacy jurist leert u over de impact van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Afgelopen jaar beoordeeld met een 8,3.

Download brochure april 2022

Start: 
Deze opleiding start opnieuw in april 2023.

Programma:

Eénjarige opleiding. 16 trainingsdagen.

Locatie:
Utrecht of online (via livestream dan wel video-opname).

Prijs: 
€ 5.750 excl. btw (incl. boekenpakket & catering)

Programma op maat:
Trainingspakket op maat is mogelijk & trainingen zijn ook los afneembaar.

Seintje ontvangen zodra het nieuwe programma online staat?

Wilt u een seintje ontvangen zodra het nieuwe programma van deze opleiding online staat? Via onderstaand veld kunt u uw e-mailadres bij ons achterlaten.

Voor wie?

De opleiding is toegankelijk voor wo-juristen die zich willen specialiseren in het privacyrecht. Verdere specifieke voorkennis is niet noodzakelijk. 

NOvA & IAPP-erkend

Door de Nederlandse Orde van Advocaten zijn wij erkend als opleidingsinstelling in het kader van de PO (Onderhoud Vakbekwaamheid). Daarnaast zij wij door de International Association of Privacy Professionals erkend als Official CPE Provider.

privacy-kleur

"Een goede opleiding, die ik zeker zou aanbevelen bij mijn collegae."

- Khadija El Majdoubi-Veenstra - Privacy Jurist IT bij Vrije Universiteit Amsterdam
over opleiding allround privacy jurist 2020/2021

Waarom deze opleiding?

ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Computer
Bij ons staat de praktijk voorop en we maken leren leuk!

Na de theorie doorgenomen te hebben, gaat u aan de slag met interactieve (workshop) elementen, zoals real life cases, interactieve presentaties en het klassikaal behandelen van casussen. 

ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Checklist
Volop aandacht voor kernkwaliteiten

Ontwikkel tijdens onze opleiding de kernkwaliteiten die de functie vereist. Zo volgt u naast privacy gerelateerde trainingen, trainingen op het gebied van ICT-diensten, software en techniek. Word zo een privacy jurist die opgewassen is tegen allerhande praktijksituaties.

ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Specialisten
Een opleiding door privacy juristen, voor privacy juristen

Ons trainingsprogramma is opgesteld door specialisten uit het werkveld en zij zullen ook de trainingen verzorgen. Velen hebben zelf werkervaring als privacy jurist. Zij weten als geen ander welke kennis en skills de functie vereist. 

ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Agenda
3 uur gratis advies bij adviesbureau ICTRecht

Ontvang aan het einde van de opleiding een gratis knipkaart t.w.v. drie uur advies bij adviesbureau ICTRecht. Deze knipkaart is gedurende één jaar na de uitgiftedatum in te zetten voor advies over alle specialismen waar ICTRecht op actief is. 

Volg aanvullend onze officiële CIPP/E en CIPM training

Word naast een allround privacy jurist ook een nationaal en internationaal gecertificeerde privacy professional met onze officiële CIPP/E en CIPM training. Tegen een meerprijs van € 1.600 excl. btw (i.p.v. € 1.975 excl. btw) kunt u aanvullend deelnemen aan een van deze IAPP-trainingen.

Lees meer over onze IAPP-trainingen
IAPP_Training Partner Seal_CMYK

Invulling

Alle trainingen vinden plaats op locatie in Utrecht en zijn via een livestream op afstand te volgen. Desgewenst zijn alle trainingen ook als webinar te volgen in eigen tijd.

Trainingen worden aangeboden in drie vormen: bloktrainingen (2 uur), dagdeeltrainingen (4 uur) en dagtrainingen (6 uur, plus lunch).

De opleiding is een deeltraject binnen de opleiding tot ICT-jurist en ICT-jurist: de verdieping van de ICTRecht Academy.

Examen

De opleiding wordt afgesloten met een digitale tussentoets en een digitale eindtoets. De tussentoets geeft u inzicht in uw voortgang en heeft geen invloed op de eindtoets. Een voldoende voor de eindtoets is een vereiste om het certificaat “allround privacy jurist” te krijgen. 

Voor meer informatie over de invulling & voorwaarden van de opleiding verwijzen wij u graag naar de opleidingsbrochure.

Bekijk brochure april 2022

De gezichten achter ICTRecht Academy

Maak kennis met ons Academy team. Zij organiseren de opleiding tot allround privacy jurist voor u.

Neem gerust contact op

Via onderstaand formulier kunt u informatie aanvragen of aangeven dat u gebeld wilt worden door ICTRecht Academy. Wij streven ernaar uw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden.