Opleiding Specialist Privacyrecht

Met de praktijkopleiding Specialist Privacyrecht doet u diepgaande kennis en skills op over privacy en persoonsgegevens. Leer praktisch juridisch advies te geven over de impact van de AVG. De opleiding start in april 2023. 

Direct inschrijvenVolg een gratis proefles

Opleiding in ‘t kort

Kennis opdoen over privacy en recht, met bijzondere aandacht voor ICT-diensten en software? Met de éénjarige praktijkgerichte opleiding tot Specialist privacyrecht leert u over ict en haar relatie tot de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Afgelopen jaar beoordeeld met een 8,3. 

FG_09.2

 

 

Start:
Deze opleiding start in april 2023.

Programma:
Eénjarige opleiding. De theorie en basisstof wordt online aangeboden via webinars, podcasts en e-learning die u in eigen tijd verwerkt. In 13 middagtrainingen (3uur) past u het geleerde toe op uitdagende praktijkcasussen. Dit kan samen met uw medecursisten op locatie, of in een online variant.

Locatie praktijkmiddagen:
Utrecht

Prijs:
€ 5.895 excl. btw (incl. boekenpakket & catering)

Voor:
Deze opleiding is toegankelijk voor wo-juristen die zich willen specialiseren in het privacyrecht. Verdere specifieke voorkennis is niet noodzakelijk. 

NOvA & IAPP-erkend 

Door de Nederlandse Orde van Advocaten zijn wij erkend als opleidingsinstelling in het kader van de PO (Onderhoud Vakbekwaamheid). Daarnaast zij wij door de International Association of Privacy Professionals erkend als Official CPE Provider. 

PO-IAPP

"Een goede opleiding, die ik zeker zou aanbevelen bij mijn collegae."

- Khadija El Majdoubi-Veenstra - Privacy Jurist IT bij Vrije Universiteit Amsterdam
over opleiding Specialist Privacyrecht 2020/2021

Waarom ICTRecht Academy?

ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Academy
Opleiders uit het vak
Ons trainingsprogramma is opgesteld door specialisten uit het werkveld. Zij zullen ook de trainingen verzorgen. Alle docenten zijn ervaren ICT-juristen of technisch specialisten. Zij weten als geen ander welke kennis en skills de functie vereist.
ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Handen schudden

Bij ons staat de praktijk voorop en wij maken leren leuk!
Na de theorie doorgenomen te hebben, gaat u aan de slag met interactievepraktijkoefeningen met de focus op het verhogen van uw skills

ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Certificaat


Examen
De opleiding wordt afgesloten met een digitale tussentoets en een digitale eindtoets. De tussentoets geeft u inzicht in uw voortgang en heeft geen invloed op de eindtoets. Een voldoende voor de eindtoets is een vereiste om het certificaat “Senior Professional ICT-recht” te krijgen.

ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Heldere taal uitgelegd
Twijfelt u nog? Doe een proefles!
We bieden een unieke kans om op een gratis en vrijblijvende manier kennis te maken met de ICTRecht Academy. Met de proefles Regulering van AI volgt u een e-Learning, webinar en een klassikaal werkcollege op locatie in de periode tussen 1 februari en 7 maart. De ideale manier om overtuigd te raken van onze opleidingen en tegelijkertijd nuttige kennis op te doen!
ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Checklist


Volop aandacht voor kernkwaliteiten 
Ontwikkel tijdens onze opleiding de kernkwaliteiten die de functie vereist. Zo volgt u naast specifiek AVG- gerelateerde trainingen, trainingen op het gebied van ICT-diensten, software en techniek. Word zo een privacy jurist die opgewassen is tegen allerhande praktijksituaties. 

De gezichten achter ICTRecht Academy

Maak kennis met ons Academy team. Zij organiseren de opleiding tot Senior Specialist ICT-recht voor u.

Inschrijven voor de opleiding Specialist Privacyrecht

Schrijf u hier in voor de opleiding Specialist Privacyrecht en start uw leertraject! Na inschrijving ontvangt u alle benodigde informatie.

Heeft u nog vragen? Ons team beantwoordt ze graag: academy@ictrecht.nl

 

FG_03.2

 

Inschrijfformulier