Opleiding Specialist Privacyrecht

Met de praktijkopleiding Specialist Privacyrecht doe je diepgaande kennis en skills op over privacy en persoonsgegevens. Je leert praktisch juridisch advies te geven over de impact van de AVG. 

Op het moment zijn wij hard bezig de volgende ronde van deze opleiding klaar te zetten. Wil je een update ontvangen zodra er meer bekend is? Laat dan je gegevens bij ons achter en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Blijf op de hoogte
Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over de opleiding Specialist Privacyrecht

Ben je geïnteresseerd in deze opleiding en wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Laat dan je gegevens achter in het formulier hiernaast en ontvang een update zodra de nieuwe planning en brochure beschikbaar zijn.

FG_03.2

Opleiding in het kort

Kennis opdoen over privacy en recht, met bijzondere aandacht voor ICT-diensten en software? Met de eenjarige praktijkgerichte opleiding tot Specialist Privacyrecht leer je over ICT en de relatie tot de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Start:
In 2024.

Programma:
Eenjarige opleiding. De theorie en basisstof wordt online aangeboden via webinars en e-learning die je in eigen tijd verwerkt. In 12 trainingen pas je het geleerde toe op uitdagende praktijkcasussen. Dit kan samen met je medecursisten op locatie, of in een online variant.

Locatie praktijkmiddagen:
Nader te bepalen

Prijs:
Nader te bepalen.

Voor:
Deze opleiding is toegankelijk voor wo-juristen die zich willen specialiseren in het privacyrecht. Verdere specifieke voorkennis is niet noodzakelijk. 

Te behalen PO-punten: 
Nader te bepalen.

Bekijk het programmaProgramma sluiten

Vraag de brochure van okt 2023 aan

Benieuwd naar meer details over de opleiding? Vul je gegevens hiernaast in en ontvang de brochure van de lopende opleidingsronde (okt 2023 gestart) direct in je e-mail.

Let op! De inhoud van deze brochure is op basis van de vorige ronde. De data en inhoud van de opleiding die start in 2024 zullen vanzelfsprekend afwijken van de informatie die in deze brochure staat.

Afbeelding privacyrecht

NOvA & IAPP-erkend 

Door de Nederlandse Orde van Advocaten zijn wij erkend als opleidingsinstelling in het kader van de PO (Onderhoud Vakbekwaamheid). Daarnaast zij wij door de International Association of Privacy Professionals erkend als Official CPE Provider. 

PO-IAPP

"Een goede opleiding, die ik zeker zou aanbevelen bij mijn collegae."

- Khadija El Majdoubi-Veenstra - Privacy Jurist IT bij Vrije Universiteit Amsterdam
over opleiding Specialist Privacyrecht 2020/2021

Waarom ICTRecht Academy?

ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Academy
Opleiders uit het vak
Ons trainingsprogramma is opgesteld door specialisten uit het werkveld. Zij zullen ook de trainingen verzorgen. Alle docenten zijn ervaren ICT-juristen of technisch specialisten. Zij weten als geen ander welke kennis en skills de functie vereist.
ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Handen schudden

Bij ons staat de praktijk voorop en wij maken leren leuk!
Na de theorie doorgenomen te hebben, ga je aan de slag met interactieve praktijkoefeningen met de focus op het verhogen van jouw skills.

ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Certificaat


Examen
De opleiding wordt afgesloten met een digitale tussentoets en een digitale eindtoets. De tussentoets geeft je inzicht in jouw voortgang en heeft geen invloed op de eindtoets. Een voldoende voor de eindtoets is een vereiste om het certificaat “Specialist Privacyrecht” te krijgen.

ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Checklist


Volop aandacht voor kernkwaliteiten 
Ontwikkel tijdens onze opleiding de kernkwaliteiten die de functie vereist. Zo volg je naast specifiek AVG- gerelateerde trainingen, trainingen op het gebied van ICT-diensten, software en techniek. Word zo een privacy jurist die opgewassen is tegen allerhande praktijksituaties. 

ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Document in map
10% korting bij adviesbureau ICTRecht
Als deelnemer ontvang je na deelname aan een volledige opleiding 10% korting op de kosten in de eerstvolgende offerte bij adviesbureau ICTRecht, tot een maximale kortingswaarde van € 500,-. Deze korting is gedurende één jaar na de uitgiftedatum in te zetten voor advies via een knipkaart, abonnement of los adviesproduct, over alle specialismen waar ICTRecht op actief is.

De gezichten achter ICTRecht Academy

Maak kennis met ons Academy-team. Zij organiseren de opleiding tot Specialist Privacyrecht voor jou.

Vraag of opmerking?

Heb je een vraag met betrekking tot de ICTRecht Academy? Neem gerust contact op!

Heb je een klacht? Dat is heel vervelend, maar toch horen we die graag. Geef het graag aan ons door via het klachtenformulier.


 

FG_03.2