Opleiding Specialist Privacyrecht

Met de praktijkopleiding Specialist Privacyrecht doet u diepgaande kennis en skills op over privacy en persoonsgegevens. Leer praktisch juridisch advies te geven over de impact van de AVG. 

De eerstvolgende ronde start in het najaar van 2023. We geven u graag een seintje als het nieuwe programma klaar staat. 

Geef me een seintje Inschrijven nieuwsbrief

Opleiding in ‘t kort

Kennis opdoen over privacy en recht, met bijzondere aandacht voor ICT-diensten en software? Met de éénjarige praktijkgerichte opleiding tot Specialist privacyrecht leert u over ICT en haar relatie tot de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Afgelopen jaar beoordeeld met een 8,3. 

FG_09.2

 

 

Start:
Deze opleiding gaat opnieuw van start in het najaar van 2023.

Programma:
Eénjarige opleiding. De theorie en basisstof wordt online aangeboden via webinars en e-learning die u in eigen tijd verwerkt. In 13 middagtrainingen (3uur) past u het geleerde toe op uitdagende praktijkcasussen. Dit kan samen met uw medecursisten op locatie, of in een online variant.

 

 

Locatie praktijkmiddagen:
Utrecht

Prijs:
€ 5.895 excl. btw (incl. boekenpakket & catering)

Voor:
Deze opleiding is toegankelijk voor wo-juristen die zich willen specialiseren in het privacyrecht. Verdere specifieke voorkennis is niet noodzakelijk. 

Te behalen PO-punten: 
55

NOvA & IAPP-erkend 

Door de Nederlandse Orde van Advocaten zijn wij erkend als opleidingsinstelling in het kader van de PO (Onderhoud Vakbekwaamheid). Daarnaast zij wij door de International Association of Privacy Professionals erkend als Official CPE Provider. 

PO-IAPP

"Een goede opleiding, die ik zeker zou aanbevelen bij mijn collegae."

- Khadija El Majdoubi-Veenstra - Privacy Jurist IT bij Vrije Universiteit Amsterdam
over opleiding Specialist Privacyrecht 2020/2021

Waarom ICTRecht Academy?

ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Academy
Opleiders uit het vak
Ons trainingsprogramma is opgesteld door specialisten uit het werkveld. Zij zullen ook de trainingen verzorgen. Alle docenten zijn ervaren ICT-juristen of technisch specialisten. Zij weten als geen ander welke kennis en skills de functie vereist.
ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Handen schudden

Bij ons staat de praktijk voorop en wij maken leren leuk!
Na de theorie doorgenomen te hebben, gaat u aan de slag met interactievepraktijkoefeningen met de focus op het verhogen van uw skills

ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Certificaat


Examen
De opleiding wordt afgesloten met een digitale tussentoets en een digitale eindtoets. De tussentoets geeft u inzicht in uw voortgang en heeft geen invloed op de eindtoets. Een voldoende voor de eindtoets is een vereiste om het certificaat “Senior Professional ICT-recht” te krijgen.

ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Checklist


Volop aandacht voor kernkwaliteiten 
Ontwikkel tijdens onze opleiding de kernkwaliteiten die de functie vereist. Zo volgt u naast specifiek AVG- gerelateerde trainingen, trainingen op het gebied van ICT-diensten, software en techniek. Word zo een privacy jurist die opgewassen is tegen allerhande praktijksituaties. 

ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Document in map
10% korting bij adviesbureau ICTRecht
Als deelnemer ontvangt u na deelname aan een volledige opleiding 10% korting op de kosten in de eerstvolgende offerte bij adviesbureau ICTRecht, tot een maximale kortingswaarde van € 500,-. Deze korting is gedurende één jaar na de uitgiftedatum in te zetten voor advies via een knipkaart, abonnement of los adviesproduct, over alle specialismen waar ICTRecht op actief is.

De gezichten achter ICTRecht Academy

Maak kennis met ons Academy team. Zij organiseren de opleiding tot Senior Specialist ICT-recht voor u.

Opleiding Specialist Privacyrecht

In april 2023 is een frisse groep juristen van start gegaan met de opleiding Specialist Privacyrecht. In het najaar van 2023 zal er een nieuwe ronde starten. Wilt u een seintje van ons ontvangen zodra het nieuwe programma klaar staat? Geef dan hiernaast uw e-mailadres aan ons door. Wij houden u dan op de hoogte.

Heeft u nog vragen? Ons team beantwoordt ze graag: academy@ictrecht.nl

 

FG_03.2

 

Geef me een seintje