Contracten opstellen, onderhandelen & reviewen

Juridisch advies en contractopstelling
voor je ICT-oplossingen

Een actieve organisatie sluit voortdurend overeenkomsten. Met name bij ICT-oplossingen, die complex van aard zijn, zijn duidelijke contracten van groot belang. Door goede afspraken te maken, kunnen veel problemen en conflicten voorkomen worden.

Sta je op het punt om te onderhandelen over een nieuw ICT-contract? Ons team van deskundige juristen helpt niet alleen met de onderhandelingen, maar richt zich vooral op het opstellen van robuuste contracten die aan al je behoeften voldoen. Wij zorgen ervoor dat alle juridische aspecten grondig zijn afgedekt, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is voor je organisatie.

Naast het opstellen van nieuwe contracten bieden wij ook de service om bestaande contracten te reviewen en te optimaliseren. 

Neem contact met ons op
Ontwerp zonder titel-9

Contractopstelling op maat

Ben je op zoek naar heldere en solide contracten die jouw ICT-projecten ondersteunen? Ons team van deskundige juristen staat klaar om contracten op te stellen die niet alleen voldoen aan alle wettelijke eisen, maar ook afgestemd zijn op de specifieke behoeften van jouw organisatie. Neem contact met ons op, om de mogelijkheden te bespreken.

''ICTRecht combineert deskundigheid met een pragmatische aanpak.
Wij konden met het geleverde resultaat direct aan de slag."
 
- Ministerie van Buitenlandse Zaken

Meer informatie ontvangen?

Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer: 020 663 1941 (voor ICTRecht Groningen: 050 209 3499). Een bericht achterlaten via het formulier kan ook: een van onze juridisch adviseurs neemt dan contact met je op.

Wanneer je een aanvraag bij ons doet, volgt altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek: telefonisch, bij ons op kantoor of bij jou op locatie.

Laat je gegevens achter