Contracten opstellen, onderhandelen & reviewen

Juridisch advies over je ICT-contracten nodig?

Een actieve organisatie sluit voortdurend overeenkomsten. Met name bij ICT-oplossingen, die complex van aard zijn, zijn duidelijke contracten van groot belang. Door goede afspraken te maken, kunnen veel problemen en conflicten voorkomen worden.

Ga je in onderhandeling over een nieuw contract? En heb je daarbij behoefte aan een praktisch meedenkende jurist die niet alleen op de regels let maar vooral ook naar oplossingen zoekt? Wij stellen contracten voor je op en voeren de onderhandelingen voor je organisatie. Bestaande contracten reviewen behoort ook tot de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Waarom ICTRecht?

ICTRECHT iconen petrol 2022 RGB_Flexibel en maatwerk

Juridische kracht én technische slimheid
Technologische ontwikkelingen gaan snel en lijken soms onoverzichtelijk. Daarom willen wij precies weten hoe het zit: niet alleen wat wet- en regelgeving betreft, maar ook technisch. Juist die combinatie stelt ons in staat om jou verder te helpen. 

ICTRECHT iconen petrol 2022 RGB_Jarenlange ervaring

20 Jaar deskundigheid
Al 20 jaar volgen wij op de voet hoe technologie zich ontwikkelt en hoe wet- en regelgeving daarbij aansluit. Maar vooral onze praktijkervaring is van grote waarde: we kennen de knelpunten en weten hoe je ermee om kunt gaan.

ICTRECHT iconen petrol 2022 RGB_Heldere taal uitgelegd

Doelgericht en no-nonsense
Van ons geen omvangrijke rapporten, maar duidelijke oplossingen waarmee je direct aan de slag kunt. We zorgen dat je precies weet wat je nodig hebt, zonder het nodeloos ingewikkeld te maken.

ICTRECHT iconen petrol 2022 RGB_Legal tech
Continu in beweging
We denken en bewegen mee met jou en jouw dagelijkse praktijk. Voor nieuwe uitdagingen vinden we nieuwe oplossingen. En we zoeken continu naar manieren om onze dienstverlening nog beter en effectiever te maken.

Zelf een ICT-contract maken?

Je kunt ervoor kiezen om zelf een ICT-contract te maken. Hiervoor kun je gebruik maken van onze generator. Aan de hand van het invullen van een vragenlijst, wordt een standaard ICT-contract voor je gegenereerd.

Naar de documentenshop
''ICTRecht combineert deskundigheid met een pragmatische aanpak. Wij konden met het geleverde resultaat direct aan de slag."
 
- Ministerie van Buitenlandse Zaken

Meer informatie ontvangen?

Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer: 020 663 1941 (voor ICTRecht Groningen: 050 209 3499). Een bericht achterlaten via het formulier kan ook: een van onze juridisch adviseurs neemt dan contact met je op.

Wanneer je een aanvraag bij ons doet, volgt altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek: telefonisch, bij ons op kantoor of bij jou op locatie.

Laat je gegevens achter