Algemene voorwaarden (AV)

 

Sterk de juridische ruggengraat van je organisatie

Hoe geef je jouw zakelijke transacties de juiste juridische ruggengraat? Profiteer van de meerwaarde van op maat gemaakte algemene (inkoop)voorwaarden die niet alleen helderheid bieden, maar ook juridische zorgen wegnemen. Onze specialisten faciliteren bij het vormgeven en evalueren van deze voorwaarden en treden daarbij op als jouw onderhandelingspartner. Met professionele juridische documenten straalt jouw organisatie vakbekwaamheid uit. Daarnaast behaal je optimaal rendement doordat je keer op keer gebruik maakt van een kwalitatief goede en herbruikbare basis.

Neem contact op

Factsheet:
Algemene voorwaarden

Wil je meer informatie over dit onderwerp? Vraag dan de factsheet aan. Hierin vind je onder andere informatie over:

  • De juridische valkuilen bij algemene voorwaarden;
  • Of en hoe de algemene voorwaarden aangeboden moeten worden;
  • Wat wel en niet aan te raden is om in de voorwaarden op te nemen.

Download de factsheet

Voorkant factsheet algemene voorwaarden

Gebruik of lever je AI-systemen? Download ons voorbeeld!

Met ons voorbeeld wordt het opzetten van je AI algemene voorwaarden een stuk makkelijker. Wil je zeker weten dat je de uitdagingen en risico’s van de toekomst met een doordachte set algemene voorwaarden tegemoet kan treden? Laat je algemene voorwaarden dan controleren of opstellen door een van onze specialisten. Download het pakket of neem contact met ons op.

Voorbeeld downloaden Contact

ICTRECHT illustratie man en vrouw computer - Petrol RGB langer

"ICTRecht heeft haar waarde meer dan bewezen. Snel en duidelijk in de communicatie. Helder in het advies!" 

- Air Miles

Meer informatie ontvangen?

Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer: 020 663 1941. Een bericht achterlaten via het formulier kan ook: een van onze legal counsels neemt dan contact met je op.

Wanneer je een aanvraag bij ons doet, volgt altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek: telefonisch, bij ons op kantoor of bij jou op locatie.

 

FG_06.2