AVG-thema's nader bekeken

In de training gaan onze privacy experts onder meer in op binding corporate rules, de verwerkersovereenkomst, registers en de Functionaris Gegevensbescherming (FG). Na de theorie doorgenomen te hebben, gaat u aan de slag met een praktijkcasus.

Vraag informatie aan Bekijk onze kortingsacties

Training in het kort

Locatie:
Utrecht
Kosten:
€ 679 exclusief btw
Datum:
8 november 2022
Duur:
Hele dag
Tijd:
09:00 uur – 17:00 uur
Informatie:

Privacywetgeving kent open normen en grijze gebieden. U dient deze te kunnen identificeren en op een deskundige en begrijpelijke wijze naar de praktijk te kunnen vertalen.

Na het volgen van deze training kunt u:

  • Vaststellen wanneer iemand verwerkingsverantwoordelijke of verwerker is 
  • Bepalingen uit een verwerkersovereenkomst opstellen en toetsen
  • Beoordelen of en hoe een DPIA uitgevoerd moet worden
  • Beoordelen of een incident kwalificeert als datalek
  • Adviseren over de afhandeling van een datalek
  • Aangeven met wat voor aspecten rekening moet worden gehouden bij export van gegevens buiten de EER
  • Uitleggen hoe de handhaving en toezicht op de AVG in Nederland is geregeld 

Doelgroep:
Wo-juristen en advocaten

Keurmerken:

Trainers

Jorden Bailey

Jorden Bailey

Juridisch adviseur

Jorden Bailey werkt als juridisch adviseur bij ICTRecht en is Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E). Binnen ICTRecht maakt Jorden onderdeel uit van het privacyteam. Hij is...

Meer over Jorden
Caroline van Ekeren

Caroline van Ekeren

Juridisch adviseur

Bij ICTRecht maakt Caroline van Ekeren als juridisch adviseur onderdeel uit van het privacyteam. Binnen deze functie houdt zij zich bezig met het beantwoorden van uiteenlopende privacy- en...

Meer over Caroline

Onze kortingsacties

Maak gebruik van onze speciale kortingsacties:

Pakketdeal 12 PO

De trainingen 'AVG op hoofdlijnen' én 'AVG-thema’s nader bekeken' volgen? De kosten bedragen dan slechts € 1.222 exclusief btw en u ontvangt 12 PO-punten! Maak gebruik van deze combinatiekorting door de code PAKKETDEAL12 in te voeren tijdens het inschrijven.

Collega-korting

Wilt u samen met een collega deelnemen aan de training? Dan ontvangt zowel u als uw collega 20% korting op de trainingskosten. Maak gebruik van deze korting door de code COLLEGA20 in te voeren tijdens het inschrijven. Deze korting is niet stapelbaar met andere kortingen.

Gratis handboek AVG

U ontvangt het handboek de AVG en Uitvoeringswet AVG Artikelsgewijs commentaar (t.w.v. € 98) gratis wanneer u deelneemt aan de basis- en verdiepingstraining over de AVG. Volgt u één training, dan kunt u het boek bijbestellen voor gereduceerd tarief van €50 incl. btw.

ZZP'er en btw-vrijgestelde organisatie-korting

Volgt u de training privé, als ZZP'er of via een btw-vrijgestelde organisatie? In dat geval komt u in aanmerking voor een korting. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Neem gerust contact op

Via onderstaand formulier kunt u informatie aanvragen of aangeven dat u gebeld wilt worden door ICTRecht Academy. Wij streven ernaar uw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden.