CIPM training
5-6 juli 2023 - VOL

Leren hoe u uw kennis over de Europese privacywetgeving (AVG/GDPR) toepast in uw rol als FG/DPO of privacy manager? Volg dan onze officiële CIPM (Certified Information Privacy Manager) training die in het teken staat van privacy management en houd zo controle over privacy in uw organisatie. CIPM is een titel van de IAPP en vormt een uitstekende voorbereiding op het CIPM examen.

Waarom kiezen voor ons?

Inbegrepen extra's

Trainers

Peter Kager

Peter Kager

Chief Quality Officer (CQO)

Peter is Chief Quality Officer (CQO) bij ICTRecht. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het borgen van de kwaliteit van werk. Met zijn jarenlange ervaring als privacy- en ICT-jurist zorgt hij...

Meer over Peter
Laura Monhemius

Laura Monhemius

Legal Consultant

Bij ICTRecht maakt Laura Monhemius als Legal Consultant onderdeel uit van het privacyteam. Binnen deze functie houdt zij zich bezig met het beantwoorden van uiteenlopende privacy- en...

Meer over Laura

Meer informatie over de CIPM training?

Meer inhoudelijke informatie over de training zoals welke onderwerpen aanbod komen en waarom u voor onze Academy moet kiezen, vindt u via de knop hieronder.

Meer informatie

ICTRECHT Illustratie 2 vrouwen - Paars RGB

Verder nog vragen?

Mocht u het antwoord op uw vraag niet gevonden hebben op onze pagina, stel dan gerust uw vraag via het formulier hiernaast.

 

 

ICTRECHT Illustratie advies - Paars RGB

Neem gerust contact op

Via onderstaand formulier kunt u informatie aanvragen of aangeven dat u gebeld wilt worden door ICTRecht Academy. Wij streven ernaar uw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden.