CIPM training
8-9 november 2023

Leren hoe jij jouw kennis over de Europese privacywetgeving (AVG/GDPR) toepast in je rol als FG/DPO of privacy manager? Volg dan onze officiële CIPM (Certified Information Privacy Manager) training die in het teken staat van privacy management en houd zo controle over privacy in jouw organisatie. Deze training vormt een uitstekende voorbereiding op het CIPM examen. CIPM is een titel van de IAPP.

Waarom kiezen voor ons?

Inbegrepen extra's

Training in het kort

Locatie:
Utrecht
Kosten:
€ 1.975 exclusief btw
Datum:
8 november 2023
Duur:
2 dagen
Tijd:
09:00 uur - 17:15 uur
Informatie:

Onze IAPP (International Association of Privacy Professionals) gecertificeerde CIPM training bestaat uit twee trainingsdagen en wordt in het Nederlands gegeven. Het lesmateriaal is enkel beschikbaar in het Engels. Tijdens deze training leer je:

  • (Her)kennen van verantwoordelijkheden van de Programmamanager Privacy op het gebied van compliance, verantwoording en het afstemmen van de organisatiestrategie
  • Gebruiken van effectieve strategieën voor de ontwikkeling en implementatie van een privacyprogramma
  • Uitvoeren van gegevensbeoordelingen
  • Integreren van privacyvereisten in het beleid en procedures van de organisatie
  • Holistisch benaderen van de bescherming van persoonlijke informatie door privacy-by-design
  • Creëren van een privacybewuste (bedrijfs)cultuur
  • Effectief voorbereiden en reageren op een beveiligingslek
  • Monitoren, meten, analyseren en controleren van het privacyprogramma

Klik hier voor een overzicht van de onderwerpen die aan bod komen tijdens deze training. Twijfel je nog? Klik hier voor 10 redenen waarom jij deze training zou moeten volgen!

Bekijk hier alle startdata van onze IAPP-trainingen.

Doelgroep:
DPO’s, FG’s, PO’s, accountants, IT-managers, compliance officers, security managers en iedere andere professional die zich wil verdiepen in privacy management

Keurmerken:

Trainers

Peter Kager

Peter Kager

Chief Quality Officer (CQO)

Peter is Chief Quality Officer (CQO) bij ICTRecht. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het borgen van de kwaliteit van werk. Met zijn jarenlange ervaring als privacy- en ICT-jurist zorgt hij...

Meer over Peter
Laura Monhemius

Laura Monhemius

Legal Consultant

Bij ICTRecht maakt Laura Monhemius als Legal Consultant onderdeel uit van het privacyteam. Binnen deze functie houdt zij zich bezig met het beantwoorden van uiteenlopende privacy- en...

Meer over Laura

Meer informatie over de CIPM training?

Meer inhoudelijke informatie over de training zoals welke onderwerpen aanbod komen en waarom je voor onze Academy moet kiezen, vind je via de knop hieronder.

Meer informatie

ICTRECHT Illustratie 2 vrouwen - Paars RGB

Verder nog vragen?

Mocht je het antwoord op jouw vraag niet gevonden hebben op onze pagina, stel dan gerust jouw vraag via het formulier hiernaast.

 

 

ICTRECHT Illustratie advies - Paars RGB

Neem gerust contact op

Via onderstaand formulier kun je informatie aanvragen of aangeven dat je gebeld wilt worden door ICTRecht Academy. Wij streven ernaar jouw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden.