CIPM training
8-9 november 2023

Leren hoe u uw kennis over de Europese privacywetgeving (AVG/GDPR) toepast in uw rol als FG/DPO of privacy manager? Volg dan onze officiële CIPM (Certified Information Privacy Manager) training die in het teken staat van privacy management en houd zo controle over privacy in uw organisatie. CIPM is een titel van de IAPP en vormt een uitstekende voorbereiding op het CIPM examen.

Waarom kiezen voor ons?

Inbegrepen extra's

Training in het kort

Locatie:
Utrecht
Kosten:
€ 1.975 exclusief btw
Datum:
8 november 2023
Duur:
2 dagen
Tijd:
09:00 uur - 17:15 uur
Informatie:

Onze IAPP (International Association of Privacy Professionals) gecertificeerde CIPM training bestaat uit twee trainingsdagen en wordt in het Nederlands gegeven. Het lesmateriaal is enkel beschikbaar in het Engels. Tijdens deze training leert u:

  • (Her)kennen van verantwoordelijkheden van de Programmamanager Privacy op het gebied van compliance, verantwoording en het afstemmen van de organisatiestrategie
  • Gebruiken van effectieve strategieën voor de ontwikkeling en implementatie van een privacyprogramma
  • Uitvoeren van gegevensbeoordelingen
  • Integreren van privacyvereisten in het beleid en procedures van de organisatie
  • Holistisch benaderen van de bescherming van persoonlijke informatie door privacy-by-design
  • Creëren van een privacybewuste (bedrijfs)cultuur
  • Effectief voorbereiden en reageren op een beveiligingslek
  • Monitoren, meten, analyseren en controleren van het privacyprogramma

Klik hier voor een overzicht van de onderwerpen die aan bod komen tijdens deze training. Twijfelt u nog? Klik hier voor 10 redenen waarom u deze training zou moeten volgen!

Bekijk hier alle startdata van onze IAPP-trainingen.

Doelgroep:
DPO’s, FG’s, PO’s, accountants, IT managers, compliance officers, security managers en iedere andere professional die zich wil verdiepen in privacy management

Keurmerken:

Trainers

Peter Kager

Peter Kager

Directeur kwaliteit

Peter is directeur kwaliteit bij ICTRecht. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het borgen van de kwaliteit van werk. Met zijn jarenlange ervaring als privacy- en ICT-jurist zorgt hij ervoor dat...

Meer over Peter
Laura Monhemius

Laura Monhemius

Juridisch adviseur

Bij ICTRecht maakt Laura Monhemius als juridisch adviseur onderdeel uit van het privacyteam. Binnen deze functie houdt zij zich bezig met het beantwoorden van uiteenlopende privacy- en...

Meer over Laura

Meer informatie over de CIPM training?

Meer inhoudelijke informatie over de training zoals welke onderwerpen aanbod komen en waarom u voor onze Academy moet kiezen, vindt u via de knop hieronder.

Meer informatie

ICTRECHT Illustratie 2 vrouwen - Paars RGB

Verder nog vragen?

Mocht u het antwoord op uw vraag niet gevonden hebben op onze pagina, stel dan gerust uw vraag via het formulier hiernaast.

 

 

ICTRECHT Illustratie advies - Paars RGB

Neem gerust contact op

Via onderstaand formulier kunt u informatie aanvragen of aangeven dat u gebeld wilt worden door ICTRecht Academy. Wij streven ernaar uw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden.