Contracten in ICT

Elk type ICT-contract vereist algemene aandachtspunten en daarnaast specifieke aspecten. In deze training leert u de verschillen tussen ICT-contracten te benoemen en een ICT-contract op te zetten. Ook gaat u aan de slag met een praktijkcasus.

Vraag informatie aan Bekijk onze kortingsacties

Training in het kort

Locatie:
Zwolle
Kosten:
€ 679 exclusief btw
Datum:
6 september 2022
Duur:
Hele dag
Tijd:
09:00 uur – 17:00 uur
Informatie:

Contracteren ligt aan de wortel van een groot deel van het ICT-recht. ICT-contracten kennen verschillende types, van softwarelicentie tot resellerovereenkomst en van algemene voorwaarden tot mantelcontract. Elk contract vereist algemene aandachtspunten (onder meer kwaliteit, aansprakelijkheid en intellectueel eigendom) en daarnaast specifieke aspecten.

Na het volgen van deze training kun je:

  • De aandachtspunten van een ICT-contract duiden in een casus
  • De belangrijkste typen ICT-contract duiden en hun verschillen benoemen
  • Een ICT-contract opzetten op hoofdlijnen
  • Rekening houden met IE- en privacyaspecten
  • Op marktconforme wijze aansprakelijkheid beperken in een overeenkomst 

Doelgroep:
Wo-juristen en advocaten

Keurmerken:
Helaas heeft u geen toegang tot deze functie omdat u de marketing cookies niet heeft geaccepteerd. Pas hier uw cookie-instellingen aan om deze training in te kopen. U kunt ook mailen naar academy@ictrecht.nl om de training te boeken.

Trainers

Jorien Zwaneveld

Jorien Zwaneveld

Area Manager

Jorien is Area Manager van de vestiging van ICTRecht in Groningen. In deze functie is zij verantwoordelijk voor de aansturing en begeleiding van de medewerkers en voor de algemene managementtaken....

Meer over Jorien
Menno Konst

Menno Konst

Legal Consultant

Menno Konst werkt als Legal Consultant bij ICTRecht. Hij is gespecialiseerd op het gebied van e-commerce en ICT-contracten. Menno houdt zich bezig met het adviseren omtrent e-commerce vraagstukken en...

Meer over Menno

Onze kortingsacties

Maak gebruik van onze speciale kortingsacties:

Pakketdeal 12 PO

De trainingen 'Contracteren in ICT' én 'Belangrijke ICT-contracten nader bekeken' volgen? De kosten bedragen dan slechts € 1.222 exclusief btw en je ontvangt 12 PO-punten! Maak gebruik van deze combinatiekorting door de code PAKKETDEAL12 in te voeren tijdens het inschrijven.

Collega-korting

Wil je samen met een collega deelnemen aan de training? Dan ontvang zowel jij als jouw collega 10% korting op de trainingskosten. Maak gebruik van deze korting door de code COLLEGA10 in te voeren tijdens het inschrijven. Deze korting is niet stapelbaar met andere kortingen.

Gratis handboek ICT-contracten

Je ontvangt het handboek ICT-contracten (t.w.v. € 88) gratis na inschrijving voor deze training. In het handboek ICT-contracten worden meer dan 100 contractclausules uitgewerkt en besproken, met voorbeeldteksten, alternatieven en analyse.

ZZP'er en btw-vrijgestelde organisatie-korting

Volg je de training privé, als ZZP'er of via een btw-vrijgestelde organisatie? In dat geval kom je in aanmerking voor een korting. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Neem gerust contact op

Via onderstaand formulier kunt u informatie aanvragen of aangeven dat u gebeld wilt worden door ICTRecht Academy. Wij streven ernaar uw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden.