Contracteren: de basis

De insteek van deze training is interactief en praktijkgericht. We spreken vanuit cases waarin wij dagelijks adviseren. Ook wordt de meest recente en relevante jurisprudentie behandeld. Door het interactieve karakter van de training is er ruimte voor al uw vragen en twijfels.

Training in het kort

Locatie:
Utrecht
Kosten:
€ 649 exclusief btw
Datum:
26 januari 2021
Duur:
Hele dag
Tijd:
9:00 uur - 17:00 uur
Informatie:

Contracteren ligt aan de wortel van een groot deel van het ICT-recht. ICT-contracten kennen verschillende types, van softwarelicentie tot resellerovereenkomst en van algemene voorwaarden tot mantelcontract. Elk contract vereist algemene aandachtspunten (onder meer kwaliteit, aansprakelijkheid en intellectueel eigendom) en daarnaast specifieke aspecten.

Na het volgen van deze training kunt u:

  • De aandachtspunten van een ICT contract duiden in een casus
  • De belangrijkste typen ICT-contract duiden en hun verschillen benoemen
  • Een ICT-contract opzetten op hoofdlijnen
  • Rekening houden met IE- en privacyaspecten
  • Aansprakelijkheid beperken in een overeenkomst

Wilt u samen met een collega deelnemen aan de training? Dan ontvangt zowel u als uw collega 20% korting op de trainingskosten. Maak gebruik van deze korting door de code COLLEGA20 in te voeren tijdens het inschrijven. Deze korting is niet stapelbaar.

Doelgroep:
Wo-juristen en advocaten

Keurmerken:

Trainers

Bram de Vos

Bram de Vos

Juridisch adviseur

Bram de Vos werkt als juridisch adviseur bij ICTRecht en is gespecialiseerd in juridische vragen rondom cloud computing en fintech. Bram houdt zich bezig met het opstellen en uitonderhandelen van...

Meer over Bram
Sari Jansen

Sari Jansen

Juridisch adviseur

Sari Jansen werkt als juridisch adviseur bij ICTRecht. Zij adviseert clouddienstverleners, hun toeleveranciers en afnemers over de juridische aspecten van cloudcomputing. Ze is gespecialiseerd in de...

Meer over Sari

Handboek ICT-contracten

U ontvangt het handboek ICT-contracten (t.w.v. €86,50) gratis na inschrijving voor deze training. In het handboek ICT-contracten worden meer dan 100 contractclausules uitgewerkt en besproken, met voorbeeldteksten, alternatieven en analyse.

Handboek-ICT-contracten-editie-2016-plusrug-nn

Pakketdeal 12 PO

Deze training in combinatie met de verdiepingstraining contracteren volgen? De kosten bedragen dan slechts €1165,- i.p.v. €1298,- exclusief btw.

Maak gebruik van deze korting door de code PAKKETDEAL12 in te voeren tijdens het inschrijven.

Klik voor info over de verdiepingstraining
Lowres ICT Recht werksituatieLDF_6537

"Veel eye-openers. Bovendien meteen toepasbaar in de praktijk."

- Anita van den Bosch - Sociaal-Economische Raad
logo-footer

Neem gerust contact op

Via onderstaand formulier kunt u informatie aanvragen of aangeven dat u gebeld wilt worden door ICTRecht Academy. Wij streven ernaar uw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden.