Contracteren: de verdieping

De insteek van deze training is interactief en praktijkgericht. We spreken vanuit cases waarin wij dagelijks adviseren. Ook wordt de meest recente en relevante jurisprudentie behandeld. Door het interactieve karakter van de training is er ruimte voor al uw vragen en twijfels.

Training in het kort

Locatie:
Utrecht
Kosten:
€ 649 exclusief btw
Datum:
12 januari 2021
Duur:
Hele dag
Tijd:
9:00 uur - 17:00 uur
Informatie:

Contracteren in de ICT vereist bijzondere aandacht, met name waar het gaat om software. Van ontwikkeling tot licentie en distributie en omgang met open source: software ligt immers aan de basis van vrijwel alle ICT-dienstverlening. Voortbouwend op de basistraining worden de algemene aandachtspunten uitgewerkt en nieuwe aspecten, zoals Agile ontwikkeling van software, geïntroduceerd. U gaat niet weg tot u al onze praktijktrucs kent!

Na het volgen van deze training kunt u:

  • De beginselen van open source bespreken
  • Veel voorkomende contracten (NDA, overdrachtsakte, ontwikkelovereenkomst en mantelovereenkomst) in detail behandelen
  • Agile ontwikkeling van software juridisch duiden

Wilt u samen met een collega deelnemen aan de training? Dan ontvangt zowel u als uw collega 20% korting op de trainingskosten. Maak gebruik van deze korting door de code COLLEGA20 in te voeren tijdens het inschrijven. Deze korting is niet stapelbaar.

Doelgroep:
Wo-juristen en advocaten

Keurmerken:

Trainers

Kim Groot

Kim Groot

Juridisch adviseur

Kim Groot werkt als juridisch adviseur bij ICTRecht, waar zij zich bezighoudt met juridische vraagstukken op het gebied van cloud computing. Tijdens haar studie heeft Kim gewerkt als juridisch...

Meer over Kim
Tessa van Schijndel

Tessa van Schijndel

Juridisch adviseur

Tessa van Schijndel werkt als juridisch adviseur binnen het cloudteam. In deze functie adviseert zij clouddienstverleners, hun toeleveranciers en afnemers over de juridische aspecten van...

Meer over Tessa

Handboek ICT-contracten

U ontvangt het handboek ICT-contracten (t.w.v. €86,50) gratis na inschrijving voor deze training. In het handboek ICT-contracten worden meer dan 100 contractclausules uitgewerkt en besproken, met voorbeeldteksten, alternatieven en analyse.

Handboek-ICT-contracten-editie-2016-plusrug-nn

Pakketdeal 12 PO

Deze training in combinatie met de basistraining contracteren volgen? De kosten bedragen dan slechts €1165,- i.p.v. €1298,- exclusief btw.

Maak gebruik van deze korting door de code PAKKETDEAL12 in te voeren tijdens het inschrijven.

Klik voor info over de basistraining
Lowres ICT Recht werksituatieLDF_6537

"Uitstekend, op basis van de voorbeeldcontracten werd een prima basis gevormd om in de praktijk mee aan de slag te gaan."

- Roel Hendriksen - Achmea
logo-footer

Neem gerust contact op

Via onderstaand formulier kunt u informatie aanvragen of aangeven dat u gebeld wilt worden door ICTRecht Academy. Wij streven ernaar uw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden.