IT en recht Newsflash live webinar

Laat u gedurende een uur bijpraten over de belangrijkste rechtspraak, best practices én de vertaalslag naar de praktijk. Deze live webinar is gratis en wordt verzorgd door twee van onze IT-juristen. De insteek is praktijkgericht en wij bieden ruimte voor u om vragen te stellen.

Vraag informatie aan
Nu aanmelden

Training in het kort

Locatie:
Online
Kosten:
€ 0 exclusief btw
Datum:
19 juni 2023
Duur:
1 uur
Tijd:
15:00 uur - 16:00 uur
Informatie:

Op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen op het gebied van IT-recht? Benieuwd welke lessen hieruit kunnen worden getrokken voor de praktijk? Volg dan onze IT en recht Newsflash! Gedurende een uur worden de belangrijkste actuele ontwikkelen besproken onder leiding van twee van onze IT-juristen waarvan één als sidekick zal fungeren. Aan bod komt onder meer de belangrijkste rechtspraak, wet- en regelgeving, best practices en overig relevant nieuws op IT-recht gebied. Daarbij wordt meteen een vertaalslag naar de praktijk gemaakt; wat betekenen deze ontwikkelingen voor u als jurist en hoe kunt u daar op een handige manier mee omgaan?

Deze webinar bieden wij u gratis aan. Tijdens het webinar kunt u via de chat vragen stellen aan onze trainers. 

Let op: tijdens deze live webinar wordt er niet ingegaan op de ontwikkelingen op het gebied van privacy. Bent u juist hierin geïnteresseerd? Volg dan één van deze gratis live webinars: 'AVG rechtspraak update' en/of 'FG Newsflash'.

Doelgroep:
Wo-juristen en advocaten

Keurmerken:
Helaas heeft u geen toegang tot deze functie omdat u de marketing cookies niet heeft geaccepteerd. Pas hier uw cookie-instellingen aan om deze training in te kopen. U kunt ook mailen naar academy@ictrecht.nl om de training te boeken.

Trainers

Bram de Vos

Bram de Vos

Legal Consultant

Bram de Vos werkt als Legal Consultant bij ICTRecht en is gespecialiseerd in juridische vragen rondom cloud computing en softwarelicenties. Bram houdt zich bezig met het opstellen en uitonderhandelen...

Meer over Bram

Verder nog vragen?

Mocht u het antwoord op uw vraag niet gevonden hebben op onze pagina, stel dan gerust uw vraag via het formulier hiernaast.

 

FG_03.2

 

Neem gerust contact op

Via onderstaand formulier kunt u informatie aanvragen of aangeven dat u gebeld wilt worden door ICTRecht Academy. Wij streven ernaar uw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden.