Technologie: big data en AI

Wilt u weten wat de belangrijkste ontwikkelingen rondom kunstmatige intelligentie en big data zijn en wat dat betekent voor de praktijk? Leer in deze training onder meer de technische werking van AI op hoofdlijnen te schetsen en relevante vaktermen te plaatsen. Na de theorie doorgenomen te hebben, gaat u aan de slag met een praktijkcasus.

Vraag informatie aan Bekijk onze kortingsactie

Training in het kort

Locatie:
Amsterdam indien mogelijk, anders online
Kosten:
€ 349 exclusief btw
Datum:
8 maart 2022
Duur:
Dagdeel
Tijd:
12:30 uur – 17:15 uur
Informatie:

Artificial Intelligence (AI) oftewel kunstmatige intelligentie staat sterk in de belangstelling. Door analyse van grote hoeveelheden data met statistische modellen is software in staat om uitspraken of adviezen te doen die voorheen aan mensen voorbehouden waren. De wijze waarop dit gebeurt, is echter wezenlijk anders dan hoe mensen dit doen. Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen rondom kunstmatige intelligentie en big data en wat betekent dat voor de praktijk?

Na het volgen van deze training kunt u:

  • De technische werking van AI op hoofdlijnen schetsen en relevante vaktermen plaatsen
  • Verschillen duiden tussen klassieke en AI-gedreven besluitvorming
  • Over de gevolgen daarvan adviseren in een praktijkcasus

Doelgroep:
Wo-juristen en advocaten

Keurmerken:

Trainers

Kortingsactie

Maak gebruik van onze speciale kortingsactie:

Collega-korting

Wilt u samen met een collega deelnemen aan de training? Dan ontvangt zowel u als uw collega 20% korting op de trainingskosten. Maak gebruik van deze korting door de code COLLEGA20 in te voeren tijdens het inschrijven. Deze korting is niet stapelbaar met andere kortingen.

Opleiding ICT-jurist

Deze training vormt een onderdeel van de ICT-jurist opleiding en is ook los afneembaar.

Wilt u zich specialiseren tot ICT-jurist? Volg dan onze volledige opleiding. Daarmee doet u in één jaar juridische én technische kennis op over het ICT-vakgebied.

Een op maat gemaakt pakket van losse trainingen is ook mogelijk.

Lees meer over onze ICT-jurist opleiding
Academy goud@2x

Neem gerust contact op

Via onderstaand formulier kunt u informatie aanvragen of aangeven dat u gebeld wilt worden door ICTRecht Academy. Wij streven ernaar uw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden.