Home / Nieuws & Blogs / Heeft u een geheimhoudingsovereenkomst nodig?

Heeft u een geheimhoudingsovereenkomst nodig?

| 22 februari 2012

Een geheimhoudingsovereenkomst of non-disclosure agreement (NDA) stelt u in staat om in vertrouwen met een andere partij samen te werken. Die zijn natuurlijk te googelen of via een collega of kennis te verkrijgen, maar weet u zeker dat die tekst dan wel klopt? Met de NDA-generator van ICTRecht maakt u snel een NDA op maat, zowel Nederlands- als Engelstalig.

NDA's worden vaak gebruikt in het onderhandeltraject voor een aan- of verkoop. Ook is het gebruikelijk om een concept, technologie of software pas na ondertekening van een NDA te onthullen zodat de wederpartij deze niet vrijelijk kan gebruiken. Vanwege de vaak grote financiële belangen is een goede NDA essentieel. Omdat mensen vaak opzien tegen de kosten, wordt echter toch vaak gewerkt met een ergens op internet gevonden tekst of een oud document uit een heel andere situatie. Dat kan leiden tot vervelende problemen.

De NDA-generator van ICTRecht voorkomt deze problemen. U stelt zelf uw NDA samen op basis van een aantal vragen over doel, scope, duur en andere aspecten van de samenwerking met de andere partij. U kunt kiezen voor een Nederlandstalige of een Engelstalige tekst.

Na betaling (iDeal of Paypal) van 45 euro ex. btw krijgt u een Word-document waarmee u zelf aan de slag kunt. Ook kunt u ICTRecht vragen om specifiek maatwerk toe te voegen.

Genereer nu uw NDA!