ICTRecht Amsterdam

Via onderstaand formulier kunt u vrijblijvend advies of een offerte aanvragen bij ICTRecht. Wij streven ernaar uw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden. Neem voor spoedvragen telefonisch contact met ons op.

Jollemanhof 12
1019 GW Amsterdam
020 663 1941
info@ictrecht.nl

Amsterdam

Juridisch adviesbureau ICTRecht opende officieel haar kantoor in Amsterdam op 1 oktober 2009. Sinds haar oprichting in 2004 was ICTRecht gevestigd in Beverwijk. 

De juristen van ICTRecht Amsterdam helpen bij het opstellen van documenten, adviseren en bieden ondersteuning tijdens onderhandelingen - bijvoorbeeld over ICT-contracten. In Amsterdam ligt de focus op privacy, cloud, e-commerce en zorg. 

 

 

 

 

Neem contact op met een van onze experts in Amsterdam

Vraag vrijblijvend advies of een offerte aan. Wij streven ernaar om uw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden. Neem voor spoedvragen telefonisch contact met ons op via 020 663 1941.

Bent u als particulier op zoek naar gratis rechtshulp, dan adviseren wij u contact op te nemen met de Clinic, een gespecialiseerde rechtswinkel die adviseert op het gebied van het intellectuele eigendom en ICT-rechtelijke problemen.

Heeft u een vraag over de ICTRecht Academy? Mail dan graag naar academy@ictrecht.nl.

 

 

 

Laat uw gegevens achter

Onze locatie

Ons kantoor beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Bovendien is de locatie zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het ligt vlakbij station Amsterdam Centraal en er bevinden zich diverse bushalten en tramhaltes in de directe omgeving.

Plan route
locatieadam