Legal ICT

Via onderstaand formulier kunt u vrijblijvend advies of een offerte aanvragen bij Legal ICT. Wij streven ernaar uw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden. Neem voor spoedvragen telefonisch contact met ons op.

Avenue Louise 65, 1050 Brussels
+32 (0)2 808 17 41
info@ictrecht.nl

ICTRecht in Brussel

Legal ICT, het internationale label van ICTRecht, opende op 1 februari 2018 een vestiging in Brussel. Sinds 2010 bedient Legal ICT nationale en internationale klanten met juridisch advies. 

Legal ICT helpt bedrijven te voldoen aan Europese wetgeving die van toepassing is op internet en ICT, en geeft advies aan internationaal opererende organisaties hoe om te gaan met afwijkende wetgeving per land. Vanuit Brussel houdt Legal ICT de Europese ontwikkelingen op het gebied van ICT en internet nauwlettend in de gaten. Hierdoor kunnen zij organisaties hulp bieden bij actuele, internationale vraagstukken, zoals de kwestie rondom de gevolgen van de Brexit op data-uitwisseling en handel met het Verenigd Koninkrijk.

 

 

 

 

 

 

Neem contact op met een van onze experts in Brussel

Vraag vrijblijvend advies of een offerte aan. Wij streven ernaar om uw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden. Neem voor spoedvragen telefonisch contact met ons op via +32 (0)2 808 17 41.

Bent u als particulier op zoek naar gratis rechtshulp in Nederland, dan adviseren wij u contact op te nemen met de Clinic, een gespecialiseerde rechtswinkel die adviseert op het gebied van het intellectuele eigendom en ICT-rechtelijke problemen.

Laat uw gegevens achter