ICTRecht Groningen

Via onderstaand formulier kun je vrijblijvend advies of een offerte aanvragen bij ICTRecht. Wij streven ernaar je bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden. Neem voor spoedvragen telefonisch contact met ons op.

Leonard Springerlaan 35
9727 KB Groningen
050 209 3499
info@ictrecht.nl

Vestiging Groningen

Op 29 september 2016 opende ICTRecht haar tweede vestiging in Groningen. Vanuit dit kantoor biedt ICTRecht juridisch advies aan organisaties in de noordelijke en oostelijke provincies; Friesland, Groningen en  Drenthe.

 

Het kantoor is ondergebracht in bedrijfsverzamel-gebouw ‘MyOffice Stadspark‘ te Groningen. Uiteraard is het ook mogelijk om bij jou op locatie af te spreken. 

De juristen van ICTRecht Groningen helpen bij het opstellen van documenten, adviseren en bieden ondersteuning tijdens onderhandelingen - bijvoorbeeld over ICT-contracten. In Groningen ligt de focus op webwinkelrecht, e-commerce, ict-contracten en privacy. Onze werkwijze is nuchter, praktisch en deskundig: geen ellenlange rapporten maar een begrijpelijk advies waar je direct mee aan de slag kunt.

Neem contact op met een van onze experts in Groningen

Vraag vrijblijvend advies of een offerte aan. Wij streven ernaar om je bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden. Neem voor spoedvragen telefonisch contact met ons op via 050 209 34 99. 

Ben je als particulier op zoek naar gratis rechtshulp, dan adviseren wij je contact op te nemen met de IT-Rechtswinkel, een initiatief  van Groningse studenten IT-recht, De Rijksuniversiteit Groningen, en ICTRecht Noord-Nederland BV.

 

Laat je gegevens achter

Onze locatie

Ons kantoor beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Bovendien is de locatie zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het ligt vlakbij het Centraal Station van Groningen en er bevinden zich diverse bushalten in de directe omgeving.

Plan route
ictrecht-groningen-locatie