ICTRecht Groningen

Via onderstaand formulier kunt u vrijblijvend advies of een offerte aanvragen bij ICTRecht. Wij streven ernaar uw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden. Neem voor spoedvragen telefonisch contact met ons op.

Icons_ROUTE Leonard Springerlaan 35
9727 KB GRONINGEN
Icons_PHONE

050 209 3499

Icons_POST

info@ictrecht.nl

ICTRecht Noord-Nederland B.V.

Op 29 september 2016 opende ICTRecht haar tweede vestiging: ICTRecht Noord-Nederland B.V. Het kantoor is ondergebracht in bedrijfsverzamelgebouw ‘MyOffice Stadspark‘ te Groningen en staat onder leiding van directeur en mede-eigenaar Mathieu Paapst. 

In Groningen ligt het zwaartepunt op privacyrecht, webwinkelrecht, overheids- en aanbestedingsrecht, geschillen en mediation.

 

 

 

 

Neem contact op met een van onze experts in Groningen

Vraag vrijblijvend advies of een offerte aan. Wij streven ernaar om uw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden. Neem voor spoedvragen telefonisch contact met ons op via 050 209 34 99. 

Bent u als particulier op zoek naar gratis rechtshulp, dan adviseren wij u contact op te nemen met de IT-Rechtswinkel, een initiatief  van Groningse studenten IT-recht, De Rijksuniversiteit Groningen, en ICTRecht Noord-Nederland BV.

 

Laat uw gegevens achter

Onze locatie

Ons kantoor beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Bovendien is de locatie zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het ligt vlakbij het Centraal Station van Groningen en er bevinden zich diverse bushalten in de directe omgeving.

Plan route
ictrecht-groningen-locatie