Conflictoplossing en rechtshulp

Vrijwel ieder bedrijf krijgt te maken met conflicten. Soms een klacht over de dienstverlening of producten, soms direct een sommatie IE-inbreuk of sommatie wegens wanprestatie. Bij ICTRecht kunt u terecht voor mediation, bindend advies, rechtshulp in het buitengerechtelijke traject, actie tegen of verweer in IE-kwesties, rechtshulp in het gerechtelijke traject, bij SGOA-procedures, WIPO-procedures en uiteraard voor incasso’s.

Vraag informatie aan

Hulp bij het oplossen van IT-conflicten

Soms is het gewoon nodig een pittige brief of sommatie te verzenden om een tegenpartij in beweging te krijgen – of het is zo klaar als een klontje dat u volledig in uw recht staat, maar de tegenpartij blijft helaas eigenwijs. Een goede brief opstellen is een kunst op zich. Ook stelt de wet in een aantal gevallen - zoals een klacht of een sommatie - specifieke eisen. Professionele hulp is dan ook zeer aan te raden. De juridisch adviseurs van ICTRecht kunnen dit lastige traject uit handen nemen en de correspondentie en onderhandelingen namens u voeren. Mocht het nodig zijn dan schromen wij niet om tot procederen over te gaan. De juridisch adviseurs van ICTRecht zijn gespecialiseerd in IT-conflicten en domeinnaamgeschillen, zij hebben dan ook ruime proceservaring bij de rechter, SGOA en SIDN/WIPO.

Voordelen van rechtshulp door ICTRecht

certificaat-big

Vakkundig: direct deskundige ondersteuning van ervaren (proces)juristen.

keten-big
Veelzijdig: onze juridisch adviseurs zijn breed opgeleid en allround inzetbaar.
advies-big
Creatief: door helicopterview zijn onze juristen in staat meerdere oplossingen aan te dragen.
controle-big
Betrouwbaar: onze juristen bewaken termijnen en komen afspraken na.

Meer informatie ontvangen?

Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer: 020 663 1941 (voor ICTRecht Groningen: 050 209 3499). Een bericht achterlaten via het formulier kan ook: een van onze juridisch adviseurs neemt dan contact met u op.

Wanneer u een aanvraag bij ons doet, volgt altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek: telefonisch, bij ons op kantoor of bij u op locatie.

Laat uw gegevens achter