Bedrijfsjurist nodig?

Van complex ICT-contract, privacyvraagstukken tot continuïteit in de cloud: onze bedrijfsjuristen hebben er verstand van. Onze specialisten kunnen de rol van bedrijfjurist voor jouw organisatie vervullen en je ontzorgen op het gebied van ICT, privacy en recht.

Vraag informatie aan

Jarenlange ervaring op het gebied van ICT, privacy en recht

Onze juristen zijn gespecialiseerd in het herkennen van juridische risico’s en helpen jouw organisatie op pragmatische wijze bij het in lijn handelen met wet- en regelgeving. Onze specialisten adviseren, helpen bij het opstellen van documenten en onderhandelen.

Onze juristen zijn gespecialiseerd in ICT en privacy. Al onze juristen hebben kennis van onder meer privacy, (ICT-) contracten, technologie, software en de cloud. Onze bedrijfsjuristen zijn daarom breed inzetbaar binnen jouw organisatie. Zo lift jouw bedrijf mee op onze jarenlange ervaring op gebied van ICT, privacy en recht.

Mogelijkheden voor jouw organisatie

Kies je voor ons om de rol van bedrijfsjurist voor jouw organisatie in te vullen? Dan krijg je één jurist als vast aanspreekpunt, maar staat er ook een team van meer dan 180 specialisten – verspreid over onze kantoren in Amsterdam, Groningen, Eindhoven, Enschede en Maastricht – voor je klaar. Zo heb je altijd toegang tot gespecialiseerde juridische ondersteuning. Wij bieden jouw organisatie twee mogelijkheden:

Bedrijfsjurist op afstand: onze bedrijfsjurist zorgt er op afstand voor dat je aan de relevante wet- en regelgeving voldoet.

Inhouse bedrijfsjurist: behoefte aan inhouse ondersteuning? Onze bedrijfsjuristen van Detachering kunnen werkzaamheden bij jou op locatie verrichten. Zo heb je altijd de juiste kennis binnen jouw bedrijf. Een flexibel aantal uren is mogelijk vanaf 8 uur per week.

ICTRECHT Illustratie 2 vrouwen - Oker RGB

Voordelen van onze bedrijfsjuristen

ICTRECHT iconen okergeel 2022 RGB_Checklist

Vakkundig: een praktijkgerichte én ervaren bedrijfsjurist tot jouw beschikking.

ICTRECHT iconen okergeel 2022 RGB_Specialisten

Veelzijdig: met kennis van ICT, privacy en techniek zijn onze specialisten breed opgeleid en allround inzetbaar.

ICTRECHT iconen okergeel 2022 RGB_Flexibel en maatwerk

Praktisch: leesbare en praktische adviezen zonder juridisch jargon.

ICTRECHT iconen okergeel 2022 RGB_Agenda

Flexibel: een flexibele samenwerking zonder opzegtermijn. Ook zijn onze juristen direct inzetbaar.

''ICTRecht combineert deskundigheid met een pragmatische aanpak. Wij konden met het geleverde resultaat direct aan de slag."
 
- Ministerie van Buitenlandse Zaken

Meer informatie ontvangen?

Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer: 020 663 1941 (voor ICTRecht Groningen: 050 209 3499). Een bericht achterlaten via het formulier kan ook: een van onze juridisch adviseurs neemt dan contact met je op.

Wanneer je een aanvraag bij ons doet, volgt altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek: telefonisch, bij ons op kantoor of bij jou op locatie.

Laat je gegevens achter