Bedrijfsjurist nodig?

Van complex ICT-contract, privacyvraagstukken tot continuïteit in de cloud: onze bedrijfsjuristen hebben er verstand van. De specialisten van ICTRecht kunnen de rol van bedrijfjurist voor uw organisatie vervullen en u ontzorgen op het gebied van ICT, privacy en recht.

Vraag informatie aan

Jarenlange ervaring op gebied van ICT, privacy en recht

De juristen van ICTRecht zijn gespecialiseerd in het herkennen van juridische risico’s en helpen uw organisatie op pragmatische wijze bij het in lijn handelen met wet- en regelgeving. Onze specialisten adviseren, helpen bij het opstellen van documenten en onderhandelen.

Onze juristen zijn gespecialiseerd in ICT en privacy. Iedere jurist bij ICTRecht heeft dan ook kennis van onder meer privacy, (ICT-) contracten, technologie, software en de cloud. Onze bedrijfsjuristen zijn daarom breed inzetbaar binnen uw organisatie. Zo lift uw bedrijf mee op onze jarenlange ervaring op gebied van ICT, privacy en recht.

Mogelijkheden voor uw organisatie

Kiest u voor ICTRecht om de rol van bedrijfsjurist voor uw organisatie in te vullen? Dan krijgt u één jurist als vast aanspreekpunt, maar staat ook een team van meer dan 60 specialisten – verspreid over onze kantoren in Amsterdam, Groningen en Brussel – voor u klaar. Zo heeft u altijd toegang tot gespecialiseerde juridische ondersteuning. ICTRecht biedt uw organisatie twee mogelijkheden:

Bedrijfsjurist op afstand: onze bedrijfsjurist zorgt er op afstand voor dat u aan de relevante wet- en regelgeving voldoet.

Inhouse bedrijfsjurist: behoefte aan inhouse ondersteuning? De bedrijfsjuristen van ICTRecht Detachering kunnen werkzaamheden bij u op locatie verrichten. Zo heeft u altijd de juiste kennis binnen uw bedrijf. Een flexibel aantal uren is mogelijk vanaf 8 uur per week.

ICTRECHT Illustratie 2 vrouwen - Oker RGB

Voordelen van onze bedrijfsjuristen

ICTRECHT iconen okergeel 2022 RGB_Checklist

Vakkundig: een praktijkgerichte én ervaren bedrijfsjurist tot uw beschikking.

ICTRECHT iconen okergeel 2022 RGB_Specialisten

Veelzijdig: met kennis van ICT, privacy en techniek zijn onze specialisten breed opgeleid en allround inzetbaar.

ICTRECHT iconen okergeel 2022 RGB_Flexibel en maatwerk

Praktisch: leesbare en praktische adviezen zonder juridisch jargon.

ICTRECHT iconen okergeel 2022 RGB_Agenda

Flexibel: een flexibele samenwerking zonder opzegtermijn. Ook zijn onze juristen direct inzetbaar.

''ICTRecht combineert deskundigheid met een pragmatische aanpak. Wij konden met het geleverde resultaat direct aan de slag."
 
- Ministerie van Buitenlandse Zaken

Onze juridisch adviseurs

Maak kennis met onze juridisch adviseurs. Zij staan organisaties bij met praktisch advies:

Meer informatie ontvangen?

Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer: 020 663 1941 (voor ICTRecht Groningen: 050 209 3499). Een bericht achterlaten via het formulier kan ook: een van onze juridisch adviseurs neemt dan contact met u op.

Wanneer u een aanvraag bij ons doet, volgt altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek: telefonisch, bij ons op kantoor of bij u op locatie.

Laat uw gegevens achter