Klantcase: Korys

Korys is de investeringsmaatschappij die investeert op een geduldige, slimme en duurzame manier in bedrijven en ondernemers. Korys wenste een digitaal certificaathoudersregister bij te houden en zocht een partner voor het ingavewerk van de historiek. Lees in deze case over het succes van onze samenwerking.

Over Korys

Korys is de investeringsmaatschappij van de familie Colruyt. Een team van een 30-tal professionals investeert op een geduldige, slimme en duurzame manier in bedrijven en ondernemers. Investeren is de kerntaak van Korys. Die basisopdracht bestaat uit risicobewust vermogensbeheer en actieve participaties in bedrijven, projecten en fondsen.

Korys streeft een meerwaarde na die verder reikt dan louter winst. "Voor ons betekent investeren ook inspireren en engageren", aldus Tina Deneef, Finance Manager bij Korys. De 3P-filosofie (People, Planet, Profit) vormt dan ook de hoeksteen van de investeringsstrategie: Korys bouwt op een menselijke manier mee aan duurzame projecten en bedrijven.

2019_korys-logo-POS

De uitdaging van Korys

Tot voorkort hield Korys het certificaathoudersregister in Microsoft Excel bij. De organisatie had een sterke wens dit te wijzigen naar een digitaal certificaathoudersregister waarbij continuïteit beter gewaarborgd zou zijn. Evidend kwam als beste uit de test. Voor de implementatie en het invoeren van alle data zocht Korys een partner met ervaring. Op aanraden van Sdu (ontwikkelaar van Evidend) heeft Korys contact opgenomen met ICTRecht.

De oplossing van ICTRecht

Voor Korys heeft ICTRecht in samenwerking met Sdu het product Evidend geïmplementeerd. Hierbij is het historische register, bestaande uit meer dan 100 certificaathouders, omgezet naar een nieuw digitaal register. ICTRecht heeft op een georganiseerde manier structuur aangebracht. Door de werkzaamheden van ICTRecht heeft Korys binnen een maand een actueel en operationeel digitaal aandeelhoudersregister.
 
Korys is heel tevreden over de oplossing en samenwerking die ICTRecht heeft geboden.
 
"De consultants van ICTRecht hebben de implementatie heel secuur en stelselmatig aangepakt. De communicatie verliep vlot, deadlines werden tijdig gehaald en ICTRecht koppelde steeds helder terug bij vragen of onduidelijkheden. Vanwege de goede dienstverlening zou Korys ICTRecht zeker aanraden voor het ingavewerk van aandeelhouders- en certificaathoudersregisters.", aldus Tina Deneef van Korys.
FG_02.2

"Het secure ingavewerk van ICTRecht heeft ervoor gezorgd dat Korys vlot en efficiënt van start kan gaan met het digitale certificaathoudersregister in Evidend."

- Tina Deneef - Finance manager bij Korys

Benieuwd wat ICTRecht voor u kan doen?

Of het nu nieuw wetgevingen op het gebied van privacy zijn, voortdurende ontwikkelingen op het gebied van security of een versnelde vraag naar het digitaliseren van diensten. In deze tijd heeft bijna elke organisatie ermee te maken, ieder met zijn eigen uitdagingen. ICTRecht ondersteunt u hierbij in een vorm die past bij uw organisatie. Of we nu letterlijk bij u aan tafel zitten, of vanaf ons eigen kantoor.

Neem contact op