Alies Monterie

Juridisch adviseur

Alies Monterie werkt als juridisch adviseur bij ICTRecht Detachering. In deze functie houdt zij zich bezig met complexe privacyvraagstukken. Alies is Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E) en Certified Information Privacy Manager (CIPM).

 

Alies heeft de commerciële track van de master Privaatrecht aan de Universiteit van Amsterdam gevolgd. Aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam heeft zij zowel de bachelor Rechtsgeleerdheid als de bachelor International Business Administration afgerond. Tijdens haar studie is zij werkzaam geweest bij de Rechtswinkel en heeft zij stage gelopen bij verschillende advocatenkantoren. Aan het einde van haar masterstudie liep Alies een juridische stage in het bedrijfsleven, waar zij veel te maken heeft gehad met privacy gerelateerde vraagstukken.

Contact
Alies Monterie

Over ICTRecht Detachering

ICTRecht Detachering biedt inhouse ondersteuning om tijdelijk - of voor een langere periode - organisaties te versterken op het gebied van ICT, privacy en recht. ICTRecht Detachering vult organisaties aan met deskundige juristen die praktisch advies geven. Zo heeft u altijd de juiste kennis bínnen uw organisatie.

Leer ons kennen

Advies goud@2x